-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od hypnotic666 »

Rajče píše:Enha shaman - patch v klidu - nic zásaadního...

Elem - slušnej boost díky předělání elemental mastery - údajně už je teď elemental silnější DPS...ALE to slovo údajně zdůrazňuju :)
No enha shamanům změnili wf glyph na úplně zbytečných +5% proc, místo původního 40% ap boostu... A to je celkem velkej nerf, ať mi říká kdo chce, co chce ;) 5% nikdo nepozná a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to vidět nejde a jediný co se změnilo je to, že to dává menší dmg... Takže sux. Taky by něco měli dělat s tou manou, protože ty chary jsou strašně nevyvážené... S ele shamanem můžu 2 min mlátit do panáka na cd a prostě nedostanu se pod 90%, tím pádem pod 100%, protože si hodim thunderstorm a mám zase full... A než dojdu zase na 90%, tak mám zase thunderstorm ready... Zato enha shaman tam má solidní deficit na rage. Mám spočítaný, že je tam vždy tak 5-15sec deficit, takže po pár minutách už jsem oom a na rage mám cd 30sec a to jsem to testoval na panákovi. Na při normálním fightu ta mana mizí rychleji...
Ele shaman má fakt o dost větší dps teď ... Mám tam sice jenom hc/badge/repka eq, ale fakt to šlo poznat...

2 butch: ten poměr je hrůza... Když jsem s wowem začínal, tak jsem šel schválně k hordě, páč jich bylo méně a teď jde fakt vidět, že nás je strašně moc a je to na škodu... Alíka potkat je vzácnost a úplně zmizelo world pvp, páč alíci prostě nemají v přesile šanci. Nehledě na to, že u hordy teď pozoruju kvanta rozmazlených smradů. Doufám, že otevřou free migrace pro hordu ven a že lidi odejdou. Protože tohle je o ničem... Jediný problém je v tom, že ty děti neumí anglicky, takže je pryč z dt nic nedostane :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

ty jo, to je dobrej web tak the mealstorm 7k vs 12k A/H docela převaha ale kam se to hrabe na Drakthul. Ale celkem to chapu kdo by hral za alianci:-) nemaj krom lidi zadnou hezkou rasu.

Udelame anketu kdo nesnáši Gnomi? Dávám první hlas :-D :-D
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

Vodny píše:Kde zjistim procentuální poměr toho kolik je na který straně hráčů? Docela by mě zajímalo jak si The mealstorm vede:-)
http://www.warcraftrealms.com/census.ph ... rtypeid=-1
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Info ohledně Thunderhornu na tom warcraftrealms.com nesouhlasí se skutečností. Píše to, že máme 6,565 (39%) A a 10,457 (61%) H, což určitě není pravda. Odjakživa se u nás na realmu říká, že je to cca naopak, možná 70/30 pro alíky a i to tak vypadá ve WG, (vypadalo to tak) na queldanasu, v Dalaranu to tak je.. Alíků je u nás určitě víc. Zároveň to tam píše, že u nás máme málo ali hráčů s tím jejich addonem, což se píše u většiny realmů, že nějaká strana nemá dostatek měřičů, takže bych ten web moc důležitě nebral.

Ohledně těch gnomů, včera jsem potkal gnoma locka s 22k hp v gurubashi (ale mám pvp geared retriho, takže šel stejně dolů). Taky je nemám rád :-D.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

myslite si ze hrac co hraje cca. 3roky wow na free ma nejakou sanci se chytit na ofiku ?? co slysim ty reakce na ofik tak je to peklo...jak vy treba na ofiku davate kil jaedena ? nam kouzli na freecku a neni mozny ho dat ve 20lidech...proste to nelze je hrozne prehnanej..a na ofiku je to prej 100x tezsi :D ja to nechapu...
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Revealman píše:Info ohledně Thunderhornu na tom warcraftrealms.com nesouhlasí se skutečností. Píše to, že máme 6,565 (39%) A a 10,457 (61%) H, což určitě není pravda. Odjakživa se u nás na realmu říká, že je to cca naopak, možná 70/30 pro alíky a i to tak vypadá ve WG, (vypadalo to tak) na queldanasu, v Dalaranu to tak je.. Alíků je u nás určitě víc. Zároveň to tam píše, že u nás máme málo ali hráčů s tím jejich addonem, což se píše u většiny realmů, že nějaká strana nemá dostatek měřičů, takže bych ten web moc důležitě nebral.

Ohledně těch gnomů, včera jsem potkal gnoma locka s 22k hp v gurubashi (ale mám pvp geared retriho, takže šel stejně dolů). Taky je nemám rád :-D.
Kd jsi nasel info o populaci. Na wowwiki je to jak pise 70/30 pro Ali. Navic ted se WG nedaji kvuli lagum jako prase hrat. JSem si rikal ofik a houby. za 3kila mesicne cekas do insty, na prihlaseni na real nebo ti to laguje ve WG :(
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

to Deyw:
Hra na ofiku se diametrálně liší od free, asi tak o dva stupně lepší. S těžkostí nevidím problém, záleží na guildě jak je už sehraná.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Deyw píše:myslite si ze hrac co hraje cca. 3roky wow na free ma nejakou sanci se chytit na ofiku ?? co slysim ty reakce na ofik tak je to peklo...jak vy treba na ofiku davate kil jaedena ? nam kouzli na freecku a neni mozny ho dat ve 20lidech...proste to nelze je hrozne prehnanej..a na ofiku je to prej 100x tezsi :D ja to nechapu...
Přinejmenším je to na ofiku 3x větší zábava...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
E1X
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od E1X »

Deyw píše:myslite si ze hrac co hraje cca. 3roky wow na free ma nejakou sanci se chytit na ofiku ?? co slysim ty reakce na ofik tak je to peklo...jak vy treba na ofiku davate kil jaedena ? nam kouzli na freecku a neni mozny ho dat ve 20lidech...proste to nelze je hrozne prehnanej..a na ofiku je to prej 100x tezsi :D ja to nechapu...
Vzdycky se muzes podle me chytit :) jak by to asi delaly lidi co zacinaj rovnou na officu jenom se musis naucit jinej styl hry :).
Ve 25 lidech ste ho zkouseli? Jde spis oto jestli vam tam fungujou takovy ty dulezity veci jako je arcane barrier proti darkness a jaky dmg ty spelly davaj. Kamaradum na free taky kouzli a prej fire bloom tika kolem 5k :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Freecko muze byt klidne i vic tezky, jak offik.Hral sem dlouhou dobu na freecku a pamatuju si treba na KZ:Tam mi ten 1 boss na koni nakladal neuveritelny rany(Hral sem warra eq sem mel kolem T5 a on nakladal hity za 8k..).A na offiku naklada za 2k stezi...Nebo treba voidreaver ten nesel na freecku dat vubec.Nakladal za 12k arcane dmg do tanka misto melee dmg a to se nedalo uhealovat...Na offiku byl tezkej, ale dal se dat..Na offiku de proste o taktiku a jakmile ji zvladnes je to celkem lehky.Ale na free nektery bossove ani dat nesli.Jinak presel sem z free na offik a bez problemu sem se dostal na raidy.
CPU-Ryzen 7800X3D, MB-MSI X670E Tomahawk, RAM-64GB 6600mhz CL32@6400mhz CL30, GPU-RTX 4080Super 16GB, ZDROJ-Seasonic GX 850W, Monitor-LG OLED C1 48"
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

mno mi nemuzem dat kila :D on kope tim da cca za 5k dmg pak strili nejaky zeleny jedy kdyz to do tebe narazi tak ti to da za 1500 a pak po 3sec to ubira 650dmg ale to se da shamanem znicit tim totemem takze pohoda ale pak kouzli to co warlock jak pada ohen ze vzduchu nvm jak se to menuje to kouzlo za locka sem nikdy nehral a tim naklada porad po 1sec za 1500 a to nejde to zabije kazdyho na to neni obrana jenom utect ale postupne to vykiluje celej raid...
E1X
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od E1X »

Tam musi byt dobrej zmatek :D no asi mu neco sem tam prebyva ze by hazel jedy otom fakt nevim a ten meteor je vpohode na offi je to insta kill pro vetsinu lidi :)
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

mno a jak se ma teda zabit sakra :D potrebuju znej apolyon :D:D
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

http://www.wowwiki.com/Kil'jaeden_(tactics)
Ale tohle plati na ofiku, tak jesti to nemate stejně...
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

mno to tam nemame...ale zabiji nas porad to jak pada ohynek ze vzduchu...nevis jak na to nebo znas taktiku ? staci to popsat stylem az udela ohen bez tamhle tam stuj pak bez zase tamhle..nic slozityho ja to pochopim :D
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Deyw > to co popisujes vypada jako kdyby mel posledni fazy uz od zacatku :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

mno a co stim mame delat jaka je ta taktika ?:) :D
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Deyw > no taktika na KJ je dost slozita to chce zkouknout nejaky videa a neco si precist. Je to proste nejtezsi boss v TBC a toho prece nema zabijet kazdej, ze...
Ale abych ti dodal sebevedomi tak ti muzu rict, ze my jsme ho taky nedaly :) A to ani po nerfu...az pak na 80ce. V 90% pripadu to dopadalo takhle > http://www.azicek.wz.cz/Aszune/KJ1.jpg :D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
E1X
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od E1X »

Ten nerf mu hoodne ubral. My sme farmily kalece a brutala ale az po nerfu sme hodne rychle vycistily zbytek az na KJ kterej i tak nam trval par dni nez sel poprvy dolu. Je to jako kazdej end boss (lady,kael,illidan,KJ) v ty instanci hodne lidi musi delat presne co ma jinak se to neda dat. Kdyz sem hral jesten na free Illidan se jel stylem zerg a heal nic vic nic min zadny faze, hp mel pokazdy jinak a kdyz naahodou zacal kouzlit lidi se nato proste vyprdly a rekli ze to nejde dat. :)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Není tu čirou náhodou někdo se zkušenostma ze Sarthariona + 1-3D, ovšem s 10 lidma? Všude je milion taktik na 25m verzi, ta je ovšem daleko jednodušší a pro desítku toho mnoho není. Hlavně by mě zajímalo, jestli vůbec má cenu se o to pokoušet bez 25m equipu
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“