Toshiba Tecra M10-120O - zkusenosti?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Toshiba Tecra M10-120O - zkusenosti?

Příspěvek od Huggi »

Joha, nemate nekdo zkusenosti s notasem Tecra M10-12O od Toshiby? Potrebuju novy PC a jelikoz by muselo bejt cely vyslo by to kolem 14.000 coz uz neni takovej rozdil..

Primarne to bude urceny na upravu fotek (rawu, cca 20MB soubory - Adobe Lightroom, Capture NX2, Photoshop - samozrejme napojeny na poradnej monitor..)

Pripadne nejakej jinej v podobny konfiguraci? U ty M10-12O se mi libi i zvysena odolnost a graficka karta (udajne ji podporuje prave treba photoshop..?)

Diky
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Toshiba Tecra M10-120O - zkusenosti?

Příspěvek od Don Martinez »

Ta grafika je spíš na CAD/CAM aplikace, ale na Photoshop bude podle mě laptop bohatě stačit (pokud ti teda nevadí jenom 14" displej)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

Don Martinez píše:Ta grafika je spíš na CAD/CAM aplikace, ale na Photoshop bude podle mě laptop bohatě stačit (pokud ti teda nevadí jenom 14" displej)...
Vetsinou bude napojenej doma na velkej..a kdyzho bud prenaset ocenim nizsi rozmery, protoze i foto vybava vazi par kilo;)
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Tak v tom případě, myslím, není co řešit - vybral jsi dobře ;-) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“