Joha, nemate nekdo zkusenosti s notasem Tecra M10-12O od Toshiby? Potrebuju novy PC a jelikoz by muselo bejt cely vyslo by to kolem 14.000 coz uz neni takovej rozdil..
Primarne to bude urceny na upravu fotek (rawu, cca 20MB soubory - Adobe Lightroom, Capture NX2, Photoshop - samozrejme napojeny na poradnej monitor..)
Pripadne nejakej jinej v podobny konfiguraci? U ty M10-12O se mi libi i zvysena odolnost a graficka karta (udajne ji podporuje prave treba photoshop..?)
Diky
Toshiba Tecra M10-120O - zkusenosti?
Moderátor: Don
- Huggi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toshiba Tecra M10-120O - zkusenosti?
Ta grafika je spíš na CAD/CAM aplikace, ale na Photoshop bude podle mě laptop bohatě stačit (pokud ti teda nevadí jenom 14" displej)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Huggi
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Vetsinou bude napojenej doma na velkej..a kdyzho bud prenaset ocenim nizsi rozmery, protoze i foto vybava vazi par kilo;)Don Martinez píše:Ta grafika je spíš na CAD/CAM aplikace, ale na Photoshop bude podle mě laptop bohatě stačit (pokud ti teda nevadí jenom 14" displej)...
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě, myslím, není co řešit - vybral jsi dobře ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.