zombux píše:Enigma píše:Sice mám na TV kartu všechny drivery, ale bohužel mi nechce hrát. Zřejmě si to grafiky žádá. Na XPčkách a v Linuxu TV karta hraje (méně komplikované bylo rozjet tu TV kartu pod Linuxem).
Ještě mám v plánu vyzkoušet LightScribe.
Co určitě nelze rozjet jsou integrované hry, to na stopro vytuhne.
Asi tak bych to viděl, Windows 7 na stroji s Athlonem XP 1800+, 1 GB RAM a integrovanou grafikou SiS Mirage jedou, ale žádný velký přínos oproti Windows XP to nebude. Spíš se jeví, že na tento stroj je lepší ze systémů od Microsoftu Windows XP. A některé věci lépe mi fungují na tomto stroji pod Linuxem Kubuntu.
bez urážky, ale cos čekal na takový vykopávce? SiS Mirage nešla použít ani v době kdy to vyšlo, natož dneska s o dvě generace novějším operačním systémem
Vykopávka ten stroj opravdu je, ale výkonostně to bude na úrovni asi takové jako současné netbooky. Ta integrovaná grafika na čipsetu je opravdu slabota, ta je vážně na základní věci. Přecejen jsou ty Intelové grafiky lepší, i na té GMA915 si zahraju Doom 3 nebo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl.
Lightscribe jsem vyzkoušel, jak jsem sliboval, funguje to normálně, CD se vytisklo dobře.
No prostě nedalo mi to zkusit, jestli se ten netbook bude dát používat, ono asi i jo. Nicméně na tom stroji, na kterém jsem teď sedmy zkoušel, bych je jako produkční systém moc neviděl.