Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
facility
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od facility »

zombux píše:
facility píše:to som len mrkal pri instalaci ""Spyware Terminatora""
Spyware Terminator je zvěrstvo

:roll: Tak u mna ma Spyware Terminator prednost pred nod32!!! :wink: :razz:
uff..ten W7 mi premenoval pismena dvoch discov :evil: nebolo mozne spustit xpcko :evil: asi mi tam zrusil zavadzac ... :shock: ale uz fachcim na xp. :)
Je mozne aby mal W7 64bit vzhlad klasickeho xp ???.
Na ty efekty zvysoka ser*m...len to odvadza pozornost od prace....
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

myslim, ze v bete to nieje... aj ked casom to tam urcite pridaju
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

facility píše: :roll: Tak u mna ma Spyware Terminator prednost pred nod32!!!
ST není antivir, a NOD32 není antispyware.
ignorelist: kremrole a dezoláti
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

ještě k tomu mému kostkatému problému
nemůže být zakopanej pes v nějakém nastavení ovladačů grafické karty?
protože je mi záhadou, aby to stejně dělalo jak u výstupu z telky, tak i u FFDSHOW a interního dekodéru MPC
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Sice mám na TV kartu všechny drivery, ale bohužel mi nechce hrát. Zřejmě si to grafiky žádá. Na XPčkách a v Linuxu TV karta hraje (méně komplikované bylo rozjet tu TV kartu pod Linuxem).
Ještě mám v plánu vyzkoušet LightScribe.
Co určitě nelze rozjet jsou integrované hry, to na stopro vytuhne.
Asi tak bych to viděl, Windows 7 na stroji s Athlonem XP 1800+, 1 GB RAM a integrovanou grafikou SiS Mirage jedou, ale žádný velký přínos oproti Windows XP to nebude. Spíš se jeví, že na tento stroj je lepší ze systémů od Microsoftu Windows XP. A některé věci lépe mi fungují na tomto stroji pod Linuxem Kubuntu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Enigma píše:Sice mám na TV kartu všechny drivery, ale bohužel mi nechce hrát. Zřejmě si to grafiky žádá. Na XPčkách a v Linuxu TV karta hraje (méně komplikované bylo rozjet tu TV kartu pod Linuxem).
Asi tak bych to viděl, Windows 7 na stroji s Athlonem XP 1800+, 1 GB RAM a integrovanou grafikou SiS Mirage jedou, ale žádný velký přínos oproti Windows XP to nebude. Spíš se jeví, že na tento stroj je lepší ze systémů od Microsoftu Windows XP. A některé věci lépe mi fungují na tomto stroji pod Linuxem Kubuntu.
bez urážky, ale cos čekal na takový vykopávce? SiS Mirage nešla použít ani v době kdy to vyšlo, natož dneska s o dvě generace novějším operačním systémem
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

DOOM: Skus kdyžtak v přehrávači v tom media player clasicu změnit způsob renderování videa nebo jak se to tam jmenuje, je tam několik voleb (asi 8 jich je ? ), ale lepší bys měl ten BSplayer nebo KM player ;) Spíš teda to KMko :wink:
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

render na VMR, EVR, Overlay a pod.?
to jsem zkoušel, bez výsledku
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

zombux píše:
Enigma píše:Sice mám na TV kartu všechny drivery, ale bohužel mi nechce hrát. Zřejmě si to grafiky žádá. Na XPčkách a v Linuxu TV karta hraje (méně komplikované bylo rozjet tu TV kartu pod Linuxem).
bez urážky, ale cos čekal na takový vykopávce? SiS Mirage nešla použít ani v době kdy to vyšlo, natož dneska s o dvě generace novějším operačním systémem
Vykopávka ten stroj opravdu je, ale výkonostně to bude na úrovni asi takové jako současné netbooky. Ta integrovaná grafika na čipsetu je opravdu slabota, ta je vážně na základní věci. Přecejen jsou ty Intelové grafiky lepší, i na té GMA915 si zahraju Doom 3 nebo S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl.
Lightscribe jsem vyzkoušel, jak jsem sliboval, funguje to normálně, CD se vytisklo dobře.
No prostě nedalo mi to zkusit, jestli se ten netbook bude dát používat, ono asi i jo. Nicméně na tom stroji, na kterém jsem teď sedmy zkoušel, bych je jako produkční systém moc neviděl.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no jasně, já vždycky říkám že operační systém je potřeba instalovat na stroj stejně starý nebo novější než systém samotný - a ta 1800+ je ještě starší než Windows XP :mrgreen: čili nějak to fungovat může ale na seriózní použití to nebude. ale rozhodně je to zajímavý test, osobně by mě nikdy nenapadlo tohle zkoušet.
Enigma
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Enigma »

Spíš bych řekl, že XPčka a Athlon XP jsou skoro stejně staří, oba dva mají rok narození 2001.
Zde k Athlonu XP http://en.wikipedia.org/wiki/Athlon#Palomino
Zde k Windows XP http://cs.wikipedia.org/wiki/Windows_XP
Tak trochu se i jeví, že ty procíky Athlon XP jako by byly pro Wokna XPéčka dělaný. Mě ty XPčka na tom stroji s Athlon XP 1800+ běhaj hezky.
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Topic o W7? :F

Mam dotaz nestalo s evam nekomu ze by vam windows proste pridal novy profil? Abych to popsal presne kdyz s eprihlasujete do OS tak mimo jednoho vaseho ze by se tam proste obevil jeste jeden? Snazim se zjistit jestli jsem jen namesicny a nebo i blazen.
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

sir.morpheus píše:Topic o W7? :F

Mam dotaz nestalo s evam nekomu ze by vam windows proste pridal novy profil? Abych to popsal presne kdyz s eprihlasujete do OS tak mimo jednoho vaseho ze by se tam proste obevil jeste jeden? Snazim se zjistit jestli jsem jen namesicny a nebo i blazen.
jak se ten druhej jmenuje?
<big>lama
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od <big>lama »

Já tam třeba na notebooku mám profil Fingeprint nebo tak nějak, prostě na přihlašování čtečkou otisků, popravdě nechápu na co to tam je xD, ale bylo to i ve vistách tak je to jedno no :)
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Sucinekk myslim... psla jsem ti to na PM ale tet sem si vsim ze na PM nereagujes :P :D Uz jsem to smazal. ALe jinak zatim s W7 maximalni spokojenost. Jeste sjem na nicem nepocitil ze jde o betu.
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Tiolc
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tiolc »

mam takovej problem, nahral sem si Windows 7 na notebook, kterej ma integrovanou grafiku a maximalni rozliseni mi to pise 1024x768 a pritom mam 1280x800 na vistach ktery tam mam jako primarni mi to jde a tady jako sekundarni ne, muzete poradit?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

chybí tomu správnej ovladač grafiky?
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Enigma píše:Spíš bych řekl, že XPčka a Athlon XP jsou skoro stejně staří, oba dva mají rok narození 2001.
Zde k Athlonu XP http://en.wikipedia.org/wiki/Athlon#Palomino
Zde k Windows XP http://cs.wikipedia.org/wiki/Windows_XP
Tak trochu se i jeví, že ty procíky Athlon XP jako by byly pro Wokna XPéčka dělaný. Mě ty XPčka na tom stroji s Athlon XP 1800+ běhaj hezky.
Win xp běhaj na athlonu xp samozřejmě rychle ( kdo by si na athlon xp cpal win98?! ). Osobně jsem zkoušel i win7 na xp2000+, 1gb ram a švihalo to dost rychle. Zpomalení jsem nepostřehl ( vista samozřejmě na této konfiguraci nepoužitelná ). Surfování, koukání na filmy a práce v office je na win7 hodně rychlá i na takovéto šunce. Problém jsou ovšem ovladače ( pokud ten starej hw nepodporují vista ).
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

k tomu quicklaunch-u... postup ako ho zapnut tu
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Dex_Holland píše:Win xp běhaj na athlonu xp samozřejmě rychle ( kdo by si na athlon xp cpal win98?! ).
I na Athlonu XP3000/VIA KT600/1GB RAM jsem měl ještě dualboot WMe/WXP a Millennia (s omezením velikosti paměti na cca 640MB) tam běhala jak z praku, neboli rychleji než WXP. Osobně jsem byl s WMe docela spokojený (více než s W98SE). :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“