1. Na kliknuti do policka start (drive v XP nyni standartne ve Viste kulate logo windows) se zobrazi nabidka "start", v pravem dolnim rohu mam tri tlacitka : tlacitko rezim spanku (zluty) dale zamek na zamknuti pc nebo funkci (ted uz nevim) a sipka ktera zobrazi dlasi moznosti vypnout, restartovat apod..... otazka zni jeslti jde nastavit misto zluteho tlacitka "rezim spanku" tlacitko vypnout....u znamych toto tlacitko tam je a je vyobrazeno cervene. V napovede win sem hledal a nedohledal
2. V GTA 4 (original) se mi ted stalo ze zamrzlo...obraz se po chvili jakoby posnul o 1 obrazek dal a dal to zustalo zatuhly... po restartu pc sem nahodil GTA a bylo zmenene rozliseni na nejaky uplne nesmyslny 960* neco nebo tak, obraz byl strasne neostry ze z nej prechazely oci a objevovali se kosticky, vlezl sem do menu nastavil sve rozliseni 1280*1024 dal apply..hra spadla....znovu jsem pustil a uz bylo vse v poradku......provozoval sem nataktovany pc ve WIN XP a zadne nestability sem si nevsiml. Ovladace na Nvidii nejnovejsi, pocitac sem pro jistotu vycistil kdyby to byla vina prehrati necoho....nemel nekdo podobny problem? Zatim se to neopakovalo a jinou hru nemuzu zatim vyzkouset.
jen jeste dodam ze sem dal kompletni Stability Test systemu v Everest Ultimate Edition a nechal sem ji jet 8 hodin.....teploty oka, nic nezatuhlo. Zkousel sem orthos chvili ale ten mi zatizi jen 2 jadra tak proto Everest