Jaký SetTopBox?
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký SetTopBox?
Zdravím, vybírám vánoční dárky (trochu naposlední chvíli) a napadl mě právě SetTopBox, ale nikdy jsem se o tuhle techniku nezajímal, takže vůbec nevím, jaké funkce by měl mít, apod. Koukal jsem, že se dají sehnat zajímavé modely kolem 1500,- (Cybex.cz). Může mi někdo říci, zdali to není vyhození peněz? Bude to plnit účel? Nechybí těmto levným nějaké podstatné funkce? Díky.
PS: Ani vlastně nevím, jak to je u nás s digitálním pokrytím...je po celé republice? Sorry za neznalost, ale fakt jsem se o tohle absolutně nezajímal.
PS: Ani vlastně nevím, jak to je u nás s digitálním pokrytím...je po celé republice? Sorry za neznalost, ale fakt jsem se o tohle absolutně nezajímal.
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
do baráku jsme teď kupovali 2x set top box. Jeden je kombinovanej digitál se satelitem a je od Kaon, tohle je podle mě kvalitní značka, stál něco kolem 5k a do pokoje jsem si kupoval jen digitál, chtěl jsem taky od Kaon, ale nakonec mi sem přivezli nějakej opticum 3000 za něco kolem 1,9k a můžu říct max spokojenost. Bydlim cca 20Km od Prahy a signál super. Máme jednu anténu a nemůžu si stěžovat
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- 1maty1
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký SetTopBox?
kouni sem na soucasne pokrytiStoobi píše: PS: Ani vlastně nevím, jak to je u nás s digitálním pokrytím...je po celé republice? Sorry za neznalost, ale fakt jsem se o tohle absolutně nezajímal.
a pak taky
Řádné digitální vysílání - multiplex A
Řádné digitální vysílání - multiplex B
Řádné digitální vysílání - multiplex C
IHMO nic moc
- Maddogg
- Čestný člen
Máme doma tenhle RADIX TERRA 100 http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=29123 obraz je dobry , i když není uplně dobře nasměrovaná anténa. Nevím co by přesně měly mít ty set top boxy za funkce ,takže nemužu říct jestli je dobry , každopadně je docela levný.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- F1l1p
- Středně pokročilý
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- RainMakeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
http://www.electrohall.cz/store/GoodsDe ... SE01382618
tenhle DVB-T přijímač DigiPal 2 Set-top-box
mají i na cybexu za cca 2100kč
a je to hodně kvalitní settopbox.na hodně forech si ho lidi pochvalují.
ale asi nemá podporu mpeg4.imho to budou mit spiš ty dražší přes 3000kč apod.
tenhle DVB-T přijímač DigiPal 2 Set-top-box
mají i na cybexu za cca 2100kč
a je to hodně kvalitní settopbox.na hodně forech si ho lidi pochvalují.
ale asi nemá podporu mpeg4.imho to budou mit spiš ty dražší přes 3000kč apod.
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- kenas
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
co koupit dreambox, myslim ze pevny pripojeni na nej mas
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
- Maxtor
- Začátečník
-
..nekomu by se mozna mohlo hodit tohle..
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 1. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 2. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - závěr
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 1. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - 2. část
Megatest TV tunerů pro USB (DVB-T) - závěr
- crashPC
- Mírně pokročilý
Rád bych aktualizoval téma.
Dneska už jsou na trhu poněkud vyspělejší a vybavenější kousky, a nás už omrzel sice dobrý, ale starý Technisat Digipal II.
Rádi bysme něco s nahráváním na HDD popřípadně USB klíč. Požadujem rozumnou kvalitu, Sencor nepřipadá v úvahu, už jsme si s nim užili dosyta. Cena nejlépe kolem 3000Kč, ale když se v tom tolika nevyznám, tak to třeba bude nereálná částka. Poradí někdo?
Dneska už jsou na trhu poněkud vyspělejší a vybavenější kousky, a nás už omrzel sice dobrý, ale starý Technisat Digipal II.
Rádi bysme něco s nahráváním na HDD popřípadně USB klíč. Požadujem rozumnou kvalitu, Sencor nepřipadá v úvahu, už jsme si s nim užili dosyta. Cena nejlépe kolem 3000Kč, ale když se v tom tolika nevyznám, tak to třeba bude nereálná částka. Poradí někdo?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Caderom
- Začátečník
Golden Interstar GI-T/S84CI PVRX za 2900Kč
"Cenově dostupný kombinovaný přijímač DVB-T a DVB-S vysílání s možností záznamu na připojený USB disk. České menu, české EPG, ..."
Otázka je, co považuješ za rozumnou kvalitu. Vzhledem k ceně nemůžeš čekat vlastnosti a dokonalost DreamBoxů apod.
EDIT:
Názory na Globo Optibox FTA PVR (tenhle za 2300Kč, ale pouze DVB-T)
http://www.digitalnitelevize.cz/forum/d ... -pvr-61019
"Cenově dostupný kombinovaný přijímač DVB-T a DVB-S vysílání s možností záznamu na připojený USB disk. České menu, české EPG, ..."
Otázka je, co považuješ za rozumnou kvalitu. Vzhledem k ceně nemůžeš čekat vlastnosti a dokonalost DreamBoxů apod.
EDIT:
Názory na Globo Optibox FTA PVR (tenhle za 2300Kč, ale pouze DVB-T)
http://www.digitalnitelevize.cz/forum/d ... -pvr-61019
Naposledy upravil(a) Caderom dne pon 16. úno 2009, 20:01, celkem upraveno 1 x.
- crashPC
- Mírně pokročilý
Něco na styl toho Technisatu...
Strong a Sencor nám pod kopcem 30km od prahy nechytal...
Jak to bude s tou MPEG čtyrkou? Má cenu o ní přemejšlet?
Strong a Sencor nám pod kopcem 30km od prahy nechytal...
Jak to bude s tou MPEG čtyrkou? Má cenu o ní přemejšlet?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD