Odhlučnění od A do Z - odhlučňovací materiály
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Re: Odhlučnění od A do Z - odhlučňovací materiály
koberec je jedna z moznosti, kterou jsem uz davno zkusil. casem sem dosel k zaveru, ze nej reseni je kvalitni case s odhlucnovacim setem nejlepe od bequietu. funkcni, pekny...
- $luk
- Začátečník

Samozřejmě je ideální mít pevnou skříň, ale i tu může třeba takový tichý disk od Samsungu v odhlučňovacím boxu pěkně "rozrezonovat". Přesně to se mi stalo se skříní v podpisu když jsem měl na systém Samsung F1 640GB. Musel jsem dát box na molitan, pak to bylo v pohodě.
A jak jsou na tom mnohdy velmi oblíbené skříně (třeba i takový CM Centurion) není třeba připomínat, mnohdy je to horší plech než konzerva - někdy se dá ustřihnout běžnýma nůžkama na papír bez použití hrubé síly.
O statické elektřině jsem psal výše, koberce používám už dost dlouho a nezaznamenal jsem sebemenší problém.
A jak jsou na tom mnohdy velmi oblíbené skříně (třeba i takový CM Centurion) není třeba připomínat, mnohdy je to horší plech než konzerva - někdy se dá ustřihnout běžnýma nůžkama na papír bez použití hrubé síly.
O statické elektřině jsem psal výše, koberce používám už dost dlouho a nezaznamenal jsem sebemenší problém.
- Vlk-bílí
- Nováček

Chci si pořídit protihlukovou desku z gumexu ale nevím, která by byla nejvhodnější/nejúčinější do PC? A potom by mě zajímalo jak dobře se dá třeba 20mm tlustá deska stlačit? Kvůli místa mezi pravou bočnicí a plechu od MB.