F.E.A.R : Extraction point

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Se spožděním jsem to dostal od přítelkyně k vánocům /se slovy proč chci v sedmadvaceti hru na počítač :-D / a zatim teda zklamání...i když dalo se čekat že co nadchlo, vyděsilo atd ve F.E.A.R. už tady je samozřejmost....I když nechci hraju stylem rychle se dostat na konec mise potažmo na konec hry ať to mám za sebou :(

Doplňuji-dnes dohráno - zklamání, nuda nuda :( co dodat u mě tak 40%, sám nevim proč mě to tak zklamalo...

//Thellwin - promaz OT
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

no nevim nevim. zahrál jsem, trochu se vylekal, trochu se bál.... ale celkově nic moc.

nové zbraně - laserová puška byla fajn, hlavně díky tomu že nekopala. ale škoda mála munice

rotační kulomet byl o ničem - slabej, kopal jak blázen...

"příběh" byl zklamáním. čekal jsem nějaká vysvětlení nebo obkecávání původní dějové linie - například v medical center bylo celé jedno patro označeno jako maternal ward, což jsem si přeložil jako porodní oddělení - tam jsem čekal nějakou omáčku o původu Almy... ale kromě pár strašidýlek teda slabota. to samé epizodka v té staré nemocnici, kam jsem se dostal po triku v márnici - zbytečná pasáž.

no a finální bitva taky o ničem. tady si snad autoři nechali vrata pro další pokračování... silně průhledný trik.

zagamesil jsem si dobře, zastřílel jsem si taky pěkně ale jinak zbytečně investované prachy. od pokračování fearu jsem teda čekal solidnější výkon.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
BigL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BigL »

Me se to docela libilo, sice uz to nebylo jako puvodni FEAR, kterry me nadchnul ale stejne good
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Tak som to teda dohral, koniec bol celkom maso, ale koniec este horsi ako v povodnom feare, neviete ci sa nahodou nechysta dalsi datadisk? By ma to potešilo :-D
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

PetoS píše:neviete ci sa nahodou nechysta dalsi datadisk? By ma to potešilo :-D
Mě už snad ani ne :( Už myslim vyždímali co šlo, další pokus by moh bejt propadák roku...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

Ako mam naistalovat EP >? Vyhodi mi pri instalacii aby som updatoval na vyssiu verziu (stiahol som patch 1.08 ) a ked ten patch dam nainstalovat tak mi vyhodi ze potrebujem English ver. (US) ale pritom ju mam :x poradte co s tym :( :(
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

jo, přesně na tohle jsem se tu teď chtěl zeptat..... v čem je problém?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

PetoS píše:Tak som to teda dohral, koniec bol celkom maso, ale koniec este horsi ako v povodnom feare, neviete ci sa nahodou nechysta dalsi datadisk? By ma to potešilo :-D
Datadisk asi nie ale co som cital uz trochu davnejsie pocita sa s priamym pokracovanim ale s inym nazvom nez FEAR. :)
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
mattiashking
Nováček
Nováček

Příspěvek od mattiashking »

Ja len dufam ze ste to hrali s Extreme narocnostou, lebo aj ta sa mi zdala trapna, prejdene som to mal za par chvil, 5 -casti to som cakal troska viac.
..::Mattiash::..
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Zeptám se znovu. Pro instalaci extraction pointu musím mít fEAR patchnutý aspoň na 1.07 ,ale patch nejde nainstalovat (mám EN patch) protože prej lokalaizace. Přitom FEAR mám taky anglický. :(
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

musis mit primo us patch nejspis, ja mam tenhle fear_update_en_100-106_107.exe ma 260mega, jinej 107 patch mi taky nesel
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

No právě mě to přímo soslo update na 1.08 co má 690MB a ten mi nejde no :( zkusím sosnout jiný..
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

tak jsem si muslen nainstalovat českého F.E.A.R.a a ktomu Extraction point EN...to už jede. problém ale je že to většinou nemůžu nastartovast..prostě jak to spustím tak se mi vypne monitor.
mám core2duo 2*1GB Ram , radeon X1650pro. ke konci mi tohle dělal i původní anglický f.e.a.r. Nevím jestli to není ovladačema... :(
Herkis
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Re: F.E.A.R : Extraction point

Příspěvek od Herkis »

Někdy minulý rok jsem si koupil ve slevě nějakou platinovou edici FEAR + FEAR Extraction Point. Zatímco FEAR s patchem 1.08 funguje na Vistách64 bez problémů, FEAR EP spadne okamžitě s hláškou, že program přestal pracovat a hledá se řešení problémů atd. Nastavení kompatibility s XP nebo W2000 atd. nepomáhá, žádný patch jsem nenašel.

Nemáte někdo nějakou radu, co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“