- 1x 24cm
- 2x 12cm
kabely od větráků maj koncovku jakoby molex - s tim že jedno je sameček a druhý samička. Chtěl jsem se zeptat jestli mam každej fan zapojit zvlášt do každýho molexu od zdroje- což se mi zdá jako hloupost
Moderátor: L4mka

jj. zdálo se mi to logicky...co ale nechápu je že ty větráky letí brutálně rychle a dělá to fest hluk. přitom všude psali jak sou ty větráky tichý... daj se nějak regulovat?Holda píše:Klidně je pospojuj

a mohl bys mi ukázat to zpřeházení? nebo ten regulator? všude sem našel jen ten regulator na 3pin kabelHolda píše:Dají a to buď koupí regulátoru a přepájením konektorů na 3-pin, nebo prohozením kabelů v molexu tak, že do nich místo 12V půjde 5V.

a je něco jako že z molex na 3 pin? abych mohl pak koupit jen nějak regulator(odpor)?Holda píše:Psal jsem, že regulator jedine kdybys konektory vyměnil. V konektoru větráku ale můžeš prohodit červený a žlutý kabel. NEdělej to, pokud nevíš co děláš!

no právě že jsem čekalHolda píše:Bože, je to Thermaltake, nečekáš snad kvalitu ne? Ohledně recenzí doporučuju kouknout na víkendový Rybkův článek...