HDD MAXTOR 1TB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- B.P.
- Začátečník

-
HDD MAXTOR 1TB
Ahoj koupila jsem před pár měsíci na aukru hdd maxtor 1TB .Až do ted byl v pořádku,ale před pár týdny začal vypadávat (odhlašovat se) dívám se na nějaké video co na něm mám a najednou že video není k dispozici .odhlašovací zvuk a hdd se zase načítá jako na začátku(při zapnutí) .Dělá to takhle u každého pc na kterém jsem to zkusila.Četla jsem tady nějaké rady a zajímalo by mě jaká by mi pomohla nejvíce? Záloha 1tb vůbec nějak jde ? je na to nějaký program? abych si ji pak přendala na jiný hdd nebo dvd (aby to nezabíralo moc místa).A co se týče strčení do mrazáku- z toho boxu nejde hdd vůbec vyndat(nejsou tam šrouby,podle bývalého uživatele je uvnitř je uvbitř větrák(proto hdd dost hučí).Možná bych dokázala i od něj sehnat originální cd na zálohu(k tomuhle maxtoru-má to cenu nebo je nějaký jiný dobrý free program? Někdy se takhle odhlásí hned a někdy až třeba po 10 hodinách(ale podle jednoho programu přehřátý není).Bohužel taková oprava asi nepřichází v úvahu (asi by byl samotný hdd hodně drahý) -předem děkuji za rady a postřehy 
- zombux
- Odborník PCT

Re: HDD MAXTOR 1TB
záloha 1TB jde udělat zase jen na 1TB místa (pokud zálohuješ všechno). je to v záruce? jestli ne, šlo by možná to rozebrat a připojit přímo (je v tom normální 3,5" nebo 2,5" disk), jestli se nepodělal řadič v tom boxu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- B.P.
- Začátečník

-
- B.P.
- Začátečník

-
PROSím o uzamčení tématu-hdd už nemám,díky