HDD MAXTOR 1TB

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
B.P.
Začátečník
Začátečník

HDD MAXTOR 1TB

Příspěvek od B.P. »

Ahoj koupila jsem před pár měsíci na aukru hdd maxtor 1TB .Až do ted byl v pořádku,ale před pár týdny začal vypadávat (odhlašovat se) dívám se na nějaké video co na něm mám a najednou že video není k dispozici .odhlašovací zvuk a hdd se zase načítá jako na začátku(při zapnutí) .Dělá to takhle u každého pc na kterém jsem to zkusila.Četla jsem tady nějaké rady a zajímalo by mě jaká by mi pomohla nejvíce? Záloha 1tb vůbec nějak jde ? je na to nějaký program? abych si ji pak přendala na jiný hdd nebo dvd (aby to nezabíralo moc místa).A co se týče strčení do mrazáku- z toho boxu nejde hdd vůbec vyndat(nejsou tam šrouby,podle bývalého uživatele je uvnitř je uvbitř větrák(proto hdd dost hučí).Možná bych dokázala i od něj sehnat originální cd na zálohu(k tomuhle maxtoru-má to cenu nebo je nějaký jiný dobrý free program? Někdy se takhle odhlásí hned a někdy až třeba po 10 hodinách(ale podle jednoho programu přehřátý není).Bohužel taková oprava asi nepřichází v úvahu (asi by byl samotný hdd hodně drahý) -předem děkuji za rady a postřehy :-D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: HDD MAXTOR 1TB

Příspěvek od zombux »

záloha 1TB jde udělat zase jen na 1TB místa (pokud zálohuješ všechno). je to v záruce? jestli ne, šlo by možná to rozebrat a připojit přímo (je v tom normální 3,5" nebo 2,5" disk), jestli se nepodělal řadič v tom boxu.
ignorelist: kremrole a dezoláti
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

:-D no tak to ne 1 tb místa nikde jinde nemám(já myslela že když bych zálohovala třeba 300 gb že by se to nějakým programem smrsklo třeba na 30 gb atd..) , není to už dávno v záruce -předchozí uživatel ho prý měl asi 1,5-2 roky(nikdy prý tenhle problém neměl-ale kdo ví) , a jak říkám mám ho jen pár měsíců a hned do něho zase peníze vrážet nemůžu když už nemám money.Je to asi 3.5 ,já myslela že by mi právě pomohla některá z vašich rad -jen co proto můžu udělat doma,protože nejde ani rozebrat (nejsou šroubky,je tam taková mřížka,která ten hdd vlastně chrání a taky tam je větráček-víc o tom nevím-páč tam vidím jen skrz 2 větrací otvory)Štve mě to,že se ani nemůžu dostat ke kabelům,kdyby se nějak uvolnili atd.. Třeba na nějakou radu přijde nějaký zdejší mág - šlo a pomohlo by třeba do mrazáku vložit celý hdd i s ext.hdd? to asi ne co? předme všem díiky
B.P.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od B.P. »

PROSím o uzamčení tématu-hdd už nemám,díky
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“