Krteq píše:Toto jsi zkoušel?
Krteq píše:V CCC nemůžu na monitoru nastavit nativní rozlišení a více jak 60Hz. I když nastavím víc, stále zůstane jiné rozlišení a 60Hz. Dá se to nějak nastavit?
Ano dá. Otevřete Catalyst Control Center -> Monitor Properties -> Attributes -> Monitor Attributes a zrušte volbu "Extended Display Identification Data (EDID)" a nastavte maximální rozlišení a maximální refresh rate.
FAQ Radeony HD3000-HD4000: Hardware - obecné problémy a dotazy
Pokud tohle nepomůže, zkus ještě připojit kabel od monitoru k druhému DVI výstupu na grafice.
žádný monitor properties ani extended display id. data tu nemam.
navíc ja nemam problem s tim že by zůstavalo jiné rozlišení u mě je to dobrý do 1280x800. vejš pak svítí černě.
- ale vynervil jsem se a odvezl jsem jak monitor tak pc ke kámošovi co má 26ku LG a radeon 4670, vysledek:
1) moje pc a jeho monitor zvládá v pohodě nativní rozlišení 1920x1200 (přes single link)
2) jeho pc a můj monitor v pohodě mění rozlišení až do nativního 2560x1600 (ze silné grafické karty)
3) moje pc a můj monitor přes kabel single link stejně víc jak 1280x800 nedá (prostě jak je vstup do monitoru DVI-D) tak to prostě velkým rozlišení nepošle
- nechapu že pres Dual link je to prostě problem? a přes single link pošle normálně 1920x1200. Přitom na desce je vystup na DVI-D (proč asi? že by na 2560x1600?

)
tak mi řekněte jestli je to špatnej čip na desce či co? jako stejně si plánuju koupit novou grafárnu, ale ted nevim jestli neni něco špatně s deskou. Jaktože na jeho monitoru normálně funguje- může si dát jakýkoliv rolišení až do nativního, a u mý 30ky můžu jen 1280x800 a víc ani ránu...?
občas se mi stane že když naběhne pc tak myš třeba svítí, ale nereaguje - přitom mam v biosu usb mouse (keybord) enabled... tak se bojim o tu desku...nerad bych jí posílal nazpět a čekal na jinou