Vyběr mobilního telefonu do 4000
Moderátor: CageJ
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mobilni telefon okolo 4000Kc
Myslis? No nebudu resit, kazdopadne mrknete na stari topicu 
- HentaiRush
- Začátečník

SE C702 vs. T-Mobile G1
Zdravím, musím se do zítra rozhodnout, kterej z těchto mobilů chci ke smlouvě u T-Mobile (ostatní jsem vyloučil díky ceně nad 2500,-)), a nemohu se rozhodnout..
SE C702 je klasická konstrukce, klasickej SE..
T-Mobile G1 je zase GooglePhone, ale zase nižší cenu mi dokopává ke koupi netu (249,- nejlevnější), aby fungoval uplně..
Vůbec se nemohu rozhodnout jakej, oba mají svoje pulsy i mínusy.. Je tu někdo kdo měl možnost je subjektivně porovnat, ikdyž jde relativně o uplně jinou třídu? Případně, zda-li tu někdo nemá G1 či C702?
Díky
SE C702 je klasická konstrukce, klasickej SE..
T-Mobile G1 je zase GooglePhone, ale zase nižší cenu mi dokopává ke koupi netu (249,- nejlevnější), aby fungoval uplně..
Vůbec se nemohu rozhodnout jakej, oba mají svoje pulsy i mínusy.. Je tu někdo kdo měl možnost je subjektivně porovnat, ikdyž jde relativně o uplně jinou třídu? Případně, zda-li tu někdo nemá G1 či C702?
Díky
Wannabe dickface... :]
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: SE C702 vs. T-Mobile G1
U tý G1 neomezený data v mobilu opravdu potřebuješ, bez nich je ten telefon třetinovej... Jak píšeš jde o úplně odlišný telefony, takže radit bude v tomhle složitý - jde hlavně o to, co chceš: využiješ otevřenej operační systém, QWERTY klávesnici nebo radši lepší foťák a klasickej hloupej telefon?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- HentaiRush
- Začátečník

Nakonec jsem se rozhodl pro tu G1, vezmu jí bez netu, ten se případně dokoupí..
- HentaiRush
- Začátečník

Ještě otázečka..
Je v cenové hladině kolem 4500,- možnost sehnat podobné zařízení, né-li lepší?
Je v cenové hladině kolem 4500,- možnost sehnat podobné zařízení, né-li lepší?
- Maddogg
- Čestný člen

Nemáš to lepší vzít rovnou z netem? S dražším tarifem by byl levnější telefon ne?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- HentaiRush
- Začátečník

- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Za tu cenu fakt asi nic lepšího neseženeš 
Když se ti chce tahat takový pádlo, tak proč ne, pak dej vědět nějaký zkušenosti
Když se ti chce tahat takový pádlo, tak proč ne, pak dej vědět nějaký zkušenosti
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- HentaiRush
- Začátečník

O pádle by se dalo diskutovat.. Je stejně tlustej jako k750i, ale je širší a delší, obrovskej display, dobrej system, GPS, kompas, synchronizace s Google službama.. jsem spokojenej..
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Jak jsi s tím telefonem zatím spokojený? Co mě hlavně zajímá je, jestli umí synchronizaci s Outlookem přes kabel, WiFi či Bluetooth? Někde jsem četl, že synchro jde jen s Google účtem na gmailu, ale přijde mi to jako hloupost
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Ne, přes kabel to nejde. Co jsem vyčetl, tak umí pouze bezdrátovou synchronizaci s google službami, které se dají následně synchronizovat s outlookem (na to jsou i nějaké prográmky), takže je to trošku komplikované
Docela zvláštní, sync s outlookem umí i iphone...
Docela zvláštní, sync s outlookem umí i iphone...
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- HentaiRush
- Začátečník

Tuším, že nějáká aplikace pro sync s outlookem je, jestli přes kabel to nevím.. to myslím že ne.. vše jede přes wifi nebo mobilní net..
Jinak Sync s Gmailem (a jeho dalšíma službama, kalendářem atd atd atd) je výborná.. synchronizuje to i telefoní čísla, takže se člověk nebojí když přijde o mobil.. Jinak samozřejmě lze nastavit sync pro jakejkoliv exchange server..
Jinak Sync s Gmailem (a jeho dalšíma službama, kalendářem atd atd atd) je výborná.. synchronizuje to i telefoní čísla, takže se člověk nebojí když přijde o mobil.. Jinak samozřejmě lze nastavit sync pro jakejkoliv exchange server..
- tx3rf
- Začátečník

-
novej/bazarovej telefon, rada
zdravim, jelikož sem ztratil omylem svoji w910i tak shánim jakejkoliv mobil
mám jedinej opravdovej požadavek, aby z něj šel udělat modem k notebooku + bluetooth
barevnej display snad samozřejmostí
paměťovku nepotřebuju
foťák taky ne
musí umět telefonovat a posílat smsky, zároveň chci aby nějak vypadal + čim užší, tim lepší, preferuju slidery a klasický konstrukce
do oka mi padla nokia 5000, ale ta neumí modemovat
co doporučujete?
mám jedinej opravdovej požadavek, aby z něj šel udělat modem k notebooku + bluetooth
barevnej display snad samozřejmostí
paměťovku nepotřebuju
foťák taky ne
musí umět telefonovat a posílat smsky, zároveň chci aby nějak vypadal + čim užší, tim lepší, preferuju slidery a klasický konstrukce
do oka mi padla nokia 5000, ale ta neumí modemovat
co doporučujete?
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: novej/bazarovej telefon, rada
a co treba nokii 6300 ty jsou ted celkem za levno,ma to sice vic funkci nez potrebujes ale ty se obcas hodej ne?
a nebo nejakou motorolu..treba KRZR K1 ted je zrovna na mobilmanii v bazaru
a nebo nejakou motorolu..treba KRZR K1 ted je zrovna na mobilmanii v bazaru
- tx3rf
- Začátečník

-
6300 sem vyřadil už na začátku výběru, nelíbí se mi, jak je masová, má ji fakt každej a v rodině už by byla třetí
nic pro mě
možná si seženu starší nokii 7610, která sice neni úzká, ale je to šílená stylovka a můj doposud nesplněnej sen
šíleně moc sem ji jednu dobu chtěl a známá ji měla hned po uvedení na trh, teď se jí v bezvadnym stavu válí v šupleti
k motorole, mám k nim nějakej odpor :-/ raději bych vybíral mezi nokiema, SE a samsungama
možná si seženu starší nokii 7610, která sice neni úzká, ale je to šílená stylovka a můj doposud nesplněnej sen
k motorole, mám k nim nějakej odpor :-/ raději bych vybíral mezi nokiema, SE a samsungama
- Stricekfido
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja jsme si to myslel ze nebudes chtit 6300 je to hroznej telefon.ale ted jsou vcelku hezky ty supernova nokie,ale to je spis pro zensky.A ta 7610 to je spis o individualnim pohledu,me to prijde hrozny
a nebo me napada nejakej vysouvak od SE,tech je taky mraky a funkce maji vesmes stejne
jeste me napada ten telefon vodafone,vcera sem na nej koukal unas a docela povedenej desing
jeste me napada ten telefon vodafone,vcera sem na nej koukal unas a docela povedenej desing
- tx3rf
- Začátečník

-
já měl w910i, fakt super mobil, vyhovoval mi po všech stránkách, ale ztratil sem ho :-/ a ta 7610, prostě srdcovka
zase když už bych kupoval slider, tak nechci menší displaye, než měla ta w910i, ten byl fajn
supernova se mi líbí 7210 a 7310, 7210 sem viděl naživo a vypadá fakt hezky 
- tx3rf
- Začátečník

-
takžeeeeeeeeeeee.. 7610, ač je to stylovka a sen se ruší, protože nemá edge a na gprs nehodlám umírat.. kámoš mi nabídl nokii e50, kterou používal necelej měsíc a je ve výbornym stavu (mám vyzkoušeno a okoukáno) za tisíc, ta splňuje všechno i nad rámec.. word atp, za kterej sem neskutečně rád
cenovka symbolická: 500,- s veškerym příslušenstvim
cenovka symbolická: 500,- s veškerym příslušenstvim
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pomoc s výběrem mobilu do 4000,-
Prosím o radu. Chci nový mobil v ceně do 4000,- Měl jsem SE a pokud by byl i další SE, byl bych rád, zůstala mi 2GB M2 pamět. Mobil používám jako mp3 přehrávač. Dále jsem na něm měl chodil na internet, OperaMini a Jimm. Ale to je Java tak to už dnes mají skoro všude. Napište jaké by jste si do této cenové kategorie kopili, a já si pak nějaký vyberu.
Můžete i připsat nějaký dobrý kamenný obchod v Ově nebo F-M nebo e-shop.
Můžete i připsat nějaký dobrý kamenný obchod v Ově nebo F-M nebo e-shop.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s výběrem mobilu do 4000,-
Nokia 6303.
Od SE nevím, už se dlouho neorientuju v jejich telefonech. (Za mě je u SE favorit C905, ale ten není do 4k.)
Od SE nevím, už se dlouho neorientuju v jejich telefonech. (Za mě je u SE favorit C905, ale ten není do 4k.)
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
MT - Apple iPhone 6S 128GB