Rady skušenosti z Notíkem Acer Aspire ONE A150Wb
Moderátor: Don
- viky58
- Černá karta
-
Rady skušenosti z Notíkem Acer Aspire ONE A150Wb
Tak mám tenhle malej notíček
jako prvni co mne zajímá je jak dlouho vám vydrži bat jak IDLE ta i BURN , a pak hlavně teploty CPU HDD ATD
Pak dal se zajímám o taktováni tohoto notíku ma Intel Atom 270 , čím taktotvat jak taktotvat , nebo jestli je nákej upravenéj bios atd
a i jiné skušenosti jsou vítány
Dík
jako prvni co mne zajímá je jak dlouho vám vydrži bat jak IDLE ta i BURN , a pak hlavně teploty CPU HDD ATD
Pak dal se zajímám o taktováni tohoto notíku ma Intel Atom 270 , čím taktotvat jak taktotvat , nebo jestli je nákej upravenéj bios atd
a i jiné skušenosti jsou vítány
Dík
Naposledy upravil(a) viky58 dne ned 29. bře 2009, 00:39, celkem upraveno 1 x.
- viky58
- Černá karta
-
Re: Rady skušenosti z Notíkem Acer Aspire ONE A150Wb
Acer Aspire ONE A150Wb nikdo ho nemá ??
- lantis
- Začátečník
takotvat = nauc se psat
Jinak nechapu, proc sis kupoval netbook kdyz ho chces taktovat... Vzdyt jsou hlavne delany na co nejmensi spotrebuju, mobilitu a na "jednoduche aplikace"... no podle me snad ani taktovat nejde..
Jinak nechapu, proc sis kupoval netbook kdyz ho chces taktovat... Vzdyt jsou hlavne delany na co nejmensi spotrebuju, mobilitu a na "jednoduche aplikace"... no podle me snad ani taktovat nejde..
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, starý Eeečko 701 nějaký blázni taktovali myslím, ale imho to nemá valnej význam, výsledkem bude malej nárůst výkonu a podle mýho názoru podstatně větší snížení výdrže na baterii...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- viky58
- Černá karta
-
lantis : proč se si kupoval netbook na to abych vyskoušel strop intel atom 270 a prostě na tunění jelikož tenhle acer aspire ONE ma hodně možnosti v upravách atd (jak třeba zvýšit výkon nebo jak zlepšit chlazení atd ) o takových upravach je celkem dost for v AN jazice ale v češtině sem nic nenašel ( čím to asi bude že by se česke držkrešle baly vyhodit 8k ? )
no prostě ne tuneni protože se na nic jineho nehodí
Don Martinez: nejde mi o výdrž bat ( to neni problem koupit 6 člankuvou nebo dokonce 9 članek ne E-bay sem to viděl ) , ale jde mi oto kolik se dá u tohohle acer aspire one vytahnout z atomu 270 atd
rady tipy skušenosti atd vítány
no prostě ne tuneni protože se na nic jineho nehodí
Don Martinez: nejde mi o výdrž bat ( to neni problem koupit 6 člankuvou nebo dokonce 9 članek ne E-bay sem to viděl ) , ale jde mi oto kolik se dá u tohohle acer aspire one vytahnout z atomu 270 atd
rady tipy skušenosti atd vítány
- viky58
- Černá karta
-
¨tak vidím že tady ne foru ho lidi asi moc nemají
- CyberDeath
- Začátečník
nevim jak acery ale pro MSI Wind vydal primo MSI novy bios ve kterem jde pretaktovat Atom na 2ghz vykonostni narust je ale minimalni stejne jako zvyseni spotreby
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
- viky58
- Černá karta
-
Acery a150 aspon zatím tuhle možnost nemají , bohužel výrobce acer neděla ani ovládače k win vista a ani k Win 7 což mně nasr*alo , protože pod win 7 a150 běhá tak najk na pul tada zatím pod beta verzí win7 , hlavni problém ovladače GK které jsou ve win7 neumožnují více rozlišeni než dvě a ovladače wifi ty si pro zmněnu dělaji co chcou a jak chcou
vyhody win 7 (beta) relativně velké zrychleni butování a celkově systému a aji bych řekl že větší stabilita systému
vyhody win 7 (beta) relativně velké zrychleni butování a celkově systému a aji bych řekl že větší stabilita systému