JnBez_n1ck píše:další šílenej osvětlovač ...![]()
Projekt: Peugeot
Moderátor: L4mka
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Projekt: Peugeot

- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar
tak jsem na tom dneska zase zamakal. Udělal jsem "písmena" na pravou bočnici, chtěl bych to udělat tak jako Stoobi v Crysis modu. Nemám doma ale žádné lepidlo kterým bych je tam přilepil. Předek už je skoro ve finální fázi.

tak jsem na tom dneska zase zamakal. Udělal jsem "písmena" na pravou bočnici, chtěl bych to udělat tak jako Stoobi v Crysis modu. Nemám doma ale žádné lepidlo kterým bych je tam přilepil. Předek už je skoro ve finální fázi.

- *VIPER*
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kolem znaku vpředu bych udělal rámeček, trochu to oddělí lva od zbytku - bude to vypadat 100x líp než teď, takhle mi to přijde dost nudné. 
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Udelal bych zakulacene nebo zkosene hrany tech pismenek. Jinak zatim pekne. 
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Respekt!Super ten se ti poved! 
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ani ne dle mě jsem ho pěkně zmršil. Koupil jsem si dnes totiž malou gravírovací jehlu s kterou jsem nikdy nedělal a jdou s ní vidět všechny nerovnosti a je to pěkně křivé. Zítra na tom gravíru dodělám světla a ostatní detaily,

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Proto miluju když mi práci udělá nějaké CNC, jsem posedlý přesností takže nesnáším kitování které prostě přesné není. Ale jinak se ti to celkem povedlo, když se na to podívá člověk jako na celek tak pohoda.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dnes se mi stala nepříjemná věc. Nemám doma lih ani tech. benzín tak na odmašťování a čištění čar od lihovky používám odmašťovač na brzdy aut. Tak jsem dnes chtěl vyčistit zbytky nakreslených čar a rorleptal jsem si přední světlo. Není to nic hrozného, ale přece majiteli nevrátím takhle zmršené auto takže budu dělat gravír znova.

- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar
dneska jsem celý den dělal ten nový gravir je kompletně hotov ... opravdu se mi povedl.

dneska jsem celý den dělal ten nový gravir je kompletně hotov ... opravdu se mi povedl.

- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

fakt pěkný ale na tý přední pneumatice je ten vzorek divnej, jinak špica
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar
dneska jsem opět přebrousil předek. Potřebuji pomoc jaké by podle vás mělo být rozmístění tlačítek a USB na předním panelu? Nakreslil jsem malý návrh ale jiným řešením se nebráním.

dneska jsem opět přebrousil předek. Potřebuji pomoc jaké by podle vás mělo být rozmístění tlačítek a USB na předním panelu? Nakreslil jsem malý návrh ale jiným řešením se nebráním.

- Bez_n1ck
- Pokročilý

3)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
verze číslo 2 na 100% NE, 1 vypadá tak obyčejně ale jednoduše
, 3 je dobrá že máš ty USB až úplně dole, tak ti nebudou třeba flešky vadit. A 4 má ty USB verticálně. Osobně bych se rozhodoval, mezi 1 a 3
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak po očku sleduju tenhle projekt už od jeho začátku a musím říct, že zatím to není nejhorší. Samozřejmě chápu, že s finančním limitem okolo 2k toho moc neuděláš, ale minimálně ty šasi by se nalakovat mohli....nebo aspoň místa, která budou ve finále vidět.
Jinak, gravír super a přední logo je povedený, takže jo...dobrýý.
K návrhům rozmístění. Osobně se mi líbí, když je to symetrický, takže já bych zvolil 1. A doufám, že jsem pochopil správně, že "NEONY" a "DIODY" budou spínače pro jejich ovládání?
Jinak, gravír super a přední logo je povedený, takže jo...dobrýý.
K návrhům rozmístění. Osobně se mi líbí, když je to symetrický, takže já bych zvolil 1. A doufám, že jsem pochopil správně, že "NEONY" a "DIODY" budou spínače pro jejich ovládání?
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

Ani jeden. Máš to moc symetrický a to není přirozený ani pěkný. Snaž se prosímtě vyvarovat se tomuhle.
- Alan Wake
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
@M4r1hu4n3 : Nic proti, ale jak by jsi to udělal ty....? přirozeně.... 
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý

- Satepek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- H.o.m.i.e.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok. S majitelem jsem se o tom bavil a dospěly jsem k názoru, že bude zapínání neonů a diod NA BOKU a usb + tlačitka ve předu. Vybírá se tedy mezi těmito dvěma variantami.