Mam problem zakoupil jsem si RAZER LYCOSA po zapojeni mi nesel dotykove ovladani mylsle jsem si ze to je ovladacema nainstaloval jsem je a stale nic neinstaluj ise nejaky specialni ovladace ci to je spise na reklamaci.
Zkousel jsem.
- USB vypojit a zapojit
- Nainstalovat ty nejnovejsi ovladace z webu
Jinak dal me uz nic nenapada
Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním
Moderátor: L4mka
- hunterak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- laginoo
- Začátečník

Re: Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním
obavam se ze ti pomuze jedine reinstal systemu, ja ma arctosu a kdyz sem si ji doma zapojil multimedialni ovladani fungovalo tak sem nainstaloval ovladace a to sem asi delat nemel jelikoz prestalo fungovat, sem si rek ze tedy ovladace odinstaluju a bude to ok ale prdlajs pomohl az reinstal systemu a az potom vse slo korektne i s ovladacema i bez
jen me napada jestli to nedela proto ze predtim byla proste k systemu pripojena jina multimedialni klavesnice a po vymene v registrech nebo ja nevim kde dojde k nejakemu konfliktu
jen me napada jestli to nedela proto ze predtim byla proste k systemu pripojena jina multimedialni klavesnice a po vymene v registrech nebo ja nevim kde dojde k nejakemu konfliktu
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- myom
- Středně pokročilý

Re: Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním
1. odinstaluj vsechny ovladace
2. vycisti registry treba CCleanerem
3. ve spravci zarizeni najdi klavesnici, pokud to jeste pujde, odstran taky ovladace (pokud jo, znova projed registry) a odstran zarizeni.
4. odpoj klavesnici
5. restart
6. znova pripoj
jestli tohle nepomuze a jsou s tim problemy, jak pise laginoo, tak se musis ridit podle neho.
2. vycisti registry treba CCleanerem
3. ve spravci zarizeni najdi klavesnici, pokud to jeste pujde, odstran taky ovladace (pokud jo, znova projed registry) a odstran zarizeni.
4. odpoj klavesnici
5. restart
6. znova pripoj
jestli tohle nepomuze a jsou s tim problemy, jak pise laginoo, tak se musis ridit podle neho.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom