Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
hunterak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním

Příspěvek od hunterak »

Mam problem zakoupil jsem si RAZER LYCOSA po zapojeni mi nesel dotykove ovladani mylsle jsem si ze to je ovladacema nainstaloval jsem je a stale nic neinstaluj ise nejaky specialni ovladace ci to je spise na reklamaci.

Zkousel jsem.
- USB vypojit a zapojit
- Nainstalovat ty nejnovejsi ovladace z webu

Jinak dal me uz nic nenapada
laginoo
Začátečník
Začátečník

Re: Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním

Příspěvek od laginoo »

obavam se ze ti pomuze jedine reinstal systemu, ja ma arctosu a kdyz sem si ji doma zapojil multimedialni ovladani fungovalo tak sem nainstaloval ovladace a to sem asi delat nemel jelikoz prestalo fungovat, sem si rek ze tedy ovladace odinstaluju a bude to ok ale prdlajs pomohl az reinstal systemu a az potom vse slo korektne i s ovladacema i bez

jen me napada jestli to nedela proto ze predtim byla proste k systemu pripojena jina multimedialni klavesnice a po vymene v registrech nebo ja nevim kde dojde k nejakemu konfliktu
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Razer Lycosa - problem s dotykovým ovladaním

Příspěvek od myom »

1. odinstaluj vsechny ovladace
2. vycisti registry treba CCleanerem
3. ve spravci zarizeni najdi klavesnici, pokud to jeste pujde, odstran taky ovladace (pokud jo, znova projed registry) a odstran zarizeni.
4. odpoj klavesnici
5. restart
6. znova pripoj

jestli tohle nepomuze a jsou s tim problemy, jak pise laginoo, tak se musis ridit podle neho.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“