Chladici podlozka k Toshibe Satellite A300D-15H

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Unnamed
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chladici podlozka k Toshibe Satellite A300D-15H

Příspěvek od Unnamed »

Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli nekdo ma tento notebook a nejakou chladici podlozku.
Potrebuju nejakou koupit, ne ze by se mi notas prehrival, ale proste je horky a neprijemny na dotek.

Jak jsem se tak dival na netu, proste zalezi na notebooku a nijak obecne se neda urcit, ktera podlozka nejlepe chladi.

Zatim mam dva (resp. tri) favority a to: Zalman NC-1000 (2000) a Coolermaster NotePal Infinite.

No a chtel bych vedet, jakou byste mi doporucili (nemusi byt ani jedna z tech, co jsem posilal). Potrebuju aby ochladila muj notebook, ne zit s tim, ze muj sice neochladi ale nekdo na netu psal, ze mu notas ochladi o 20 stupnu, takze bude dobra...

Diky za odpovedi.
Unnamed
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Chladici podlozka k Toshibe Satellite A300D-15H

Příspěvek od Unnamed »

Nikdo vazne nema jakoukoli Toshibu s jakoukoli funkcni chladici podlozkou?
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

S chladícíma podložkama sice nemám zkušenosti, ale zkus si projít nějaké testy a vyber si nějakou podložku, která byla dobře hodnocena. Doporučuji vybrat takovou podložku, která bude mít ventilátory na těch místech, kde se notebook nejvíc hřeje (ze spodu).
Unnamed
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Unnamed »

No ja asi nakonec koupim toho Zalmana NC-2000. Jsou to sice velke prachy (1400,-) ale kdyz by to nechladilo podle mojich predstav, tak to vratim a koupim neco jineho.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“