Ahoj, chtel jsem se zeptat, jestli nekdo ma tento notebook a nejakou chladici podlozku.
Potrebuju nejakou koupit, ne ze by se mi notas prehrival, ale proste je horky a neprijemny na dotek.
Jak jsem se tak dival na netu, proste zalezi na notebooku a nijak obecne se neda urcit, ktera podlozka nejlepe chladi.
Zatim mam dva (resp. tri) favority a to: Zalman NC-1000 (2000) a Coolermaster NotePal Infinite.
No a chtel bych vedet, jakou byste mi doporucili (nemusi byt ani jedna z tech, co jsem posilal). Potrebuju aby ochladila muj notebook, ne zit s tim, ze muj sice neochladi ale nekdo na netu psal, ze mu notas ochladi o 20 stupnu, takze bude dobra...
Diky za odpovedi.
Chladici podlozka k Toshibe Satellite A300D-15H
Moderátor: Don
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chladici podlozka k Toshibe Satellite A300D-15H
Nikdo vazne nema jakoukoli Toshibu s jakoukoli funkcni chladici podlozkou?
- James.Sniper
- Začátečník
-
S chladícíma podložkama sice nemám zkušenosti, ale zkus si projít nějaké testy a vyber si nějakou podložku, která byla dobře hodnocena. Doporučuji vybrat takovou podložku, která bude mít ventilátory na těch místech, kde se notebook nejvíc hřeje (ze spodu).
- Unnamed
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No ja asi nakonec koupim toho Zalmana NC-2000. Jsou to sice velke prachy (1400,-) ale kdyz by to nechladilo podle mojich predstav, tak to vratim a koupim neco jineho.