Sorry za zpozdeni, drive jsem nemel cas ...
Objevilo se spousta dotazu, jak to bylo s NDA a zdali karty mame a podobne. Tak tedy ..
Vcera mi z Expreview poslali 3 odkazy, kde se hovori o forwarded launch from 28th to 22nd. Jak rikam, odpoved jsem neznal a napsal jim, ze dle mych informaci je launch stale 28th. Ptal jsem se v AMD a ti sice stale trvaji na 28th, ovsem pokud mas recenzi hotovou MUZES ji postnout po 22nd. To ale ocividne nikdo nemel ... oficialni hard launch je ale stale 28th. Podle me to AMD zkouselo, zdali bude na 22nd dost recenzi a uspisi launch jako v nekolika minulych pripadech, nepodarilo se a tak se tise stahli a zacali vykrikovat, ze launch je stale 28th.
S kartami je to takto: V tuto chvili v CR neni karta na 100 procent zadna, krome 3 kousku, jeden ma jeden znamy vendor a zitra ji bude posilat na test, dalsi dve jsou urceny pro kolegu Sulce. Ja kartu osobne vubec nemam a ani mit nebudu. Recenzi dela Sulcik a jemu karty dorazi v pondeli - Asus a Sapphire. Osobne jiz nepovolene info a fotky nedavam ven (i kdyz jich o 4770 jeste par nevidenych mam, vcetne testu vykonu, mereni hlucnosti a OC), varovali me z AMD dost durazne, a proto napriklad nikdo z vas netusi a ani nebude pred testem videt nekolik dalsich AMD produktu, ktere bych sakra rad ukazal ale neukazu, ta doba je davno pryc ... nyni MUSIM NDA dodrzovat, i kdyz me svrbi prsty - jeste ze existuje Expreview
K dostupnosti nevim, dle Asus a Giga karty nejsou a zacnou se pomalu trousit pristi tyden, spise az ten dalsi. Za 2500 to stejne neni zadna slava, to si radsi priplatit petikilo za vykonnejsi kartu. S tou cenou to prehnali, jeste navic Asus a Giga budou stat jeste o par set vic ...