Dlouho jsem zde nepsal, tak znova a teď pro mne Líbí se mi tento telefon a přemýšlím o koupi (nový za 2999,-), ale chtěl bych na něm mít své KOSS Porta Pro, jenže telefon disponuje MiniUSB konektorem. Dá se pořídit nějaká vhodná kompatibilní redukce? BTW. Trochu jako ženská už koukám na telefonu na design, zaujal mne vcelku povedený display a symbian. Recenze, které jsem ale četl, telefon relativně dost hanily (rychlost, foťák-co bych chtěl od mikrooptiky). Zkušenosti, rady? A díky za odpověď
telefon kterej ma sice krasnej desing a cenu,v praxi skoro npouzitelnej,mel sme ho par dni a ruce pric.telefon je opravdu dost pomaly,taky ta technologie motoroly uz je par let stara.fotak mi byl jedno ale hlavni nevyhodou je ze nema jack a a i kdyz sezenes prechodku kvalita asi nbude nic moc.
Zdravím. I přes to se mi telefon líbil a nakonec jsem si ho za pár korun koupil. Co mě ale zajímá je přechodka. Byl jsem v mobilech a zkusil nějakou noname a telefon přehrával hudbu normálně z reproduktoru. Nevím, jestli tam musím něco nastavit, aby to šlapalo ze sluchátek, nebo jestli potřebuju něco speciálního třeba přímo od Motoroly. Nějaké tipy? přinejhorším si dám kilo za poštovné a objednám toto: http://www.supermobil.cz/detail-origina ... i_usb.html
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ "Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"