Motorola Rizr Z8 + dokoupení mini usb -> stero 3,5 jack?

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Motorola Rizr Z8 + dokoupení mini usb -> stero 3,5 jack?

Příspěvek od Wakizashi »

Dlouho jsem zde nepsal, tak znova a teď pro mne :) Líbí se mi tento telefon a přemýšlím o koupi (nový za 2999,-), ale chtěl bych na něm mít své KOSS Porta Pro, jenže telefon disponuje MiniUSB konektorem. Dá se pořídit nějaká vhodná kompatibilní redukce? BTW. Trochu jako ženská už koukám na telefonu na design, zaujal mne vcelku povedený display a symbian. Recenze, které jsem ale četl, telefon relativně dost hanily (rychlost, foťák-co bych chtěl od mikrooptiky). Zkušenosti, rady? A díky za odpověď :)

Našel jsem jen toto:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PSC ... i-htc.html
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Motorola Rizr Z8 + dokoupení mini usb -> stero 3,5 jack?

Příspěvek od Stricekfido »

telefon kterej ma sice krasnej desing a cenu,v praxi skoro npouzitelnej,mel sme ho par dni a ruce pric.telefon je opravdu dost pomaly,taky ta technologie motoroly uz je par let stara.fotak mi byl jedno ale hlavni nevyhodou je ze nema jack a a i kdyz sezenes prechodku kvalita asi nbude nic moc.
Wakizashi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wakizashi »

Zdravím. I přes to se mi telefon líbil a nakonec jsem si ho za pár korun koupil. Co mě ale zajímá je přechodka. Byl jsem v mobilech a zkusil nějakou noname a telefon přehrával hudbu normálně z reproduktoru. Nevím, jestli tam musím něco nastavit, aby to šlapalo ze sluchátek, nebo jestli potřebuju něco speciálního třeba přímo od Motoroly. Nějaké tipy? přinejhorším si dám kilo za poštovné a objednám toto: http://www.supermobil.cz/detail-origina ... i_usb.html
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Proc to kupovat tak draze. 2,5usd (asi 50kc) vcetne posty az k tobe domu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“