ikonky u novinek budou, nebojte
Novy design PCTuning.cz - diskuze a pripominky
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Titulní stránka/Titulná stránka /Front page
Bohužel není možné z bezpečnostních důvodů sjednotit přihlašovací session pro magazín a fórum ačkoliv SW výbavu na to máme. Snad do budoucna.
Burn in hell.
- Neverwinter
- Nováček

-
hlavne tie novinky treba podfarbit ako som napisal slabo orandzova by bola idealna vlastne by sa mohla podfarbit cela stranka citat to cierne na bielom je take neprijemne take ako keby prazdne
- Atapi
- Začátečník

hmm, taky mi to příjde jako levná kopie konkurence
Pro mě osobně byla jediná výhoda PCT před ostatníma kvalita webu, ta šla podle mě teď hodně dolů, škoda
(jediný a hodně malý + je trošku vetší rychlost, ale občas to stejne brzděj reklamy takže...) Jo a u článku "Výměna pasty" vám to blbne
Pro mě osobně byla jediná výhoda PCT před ostatníma kvalita webu, ta šla podle mě teď hodně dolů, škoda
(jediný a hodně malý + je trošku vetší rychlost, ale občas to stejne brzděj reklamy takže...) Jo a u článku "Výměna pasty" vám to blbne
- RedTop
- Nováček

-
Trochu mi ostré nasazení připadá jako podle příručky některých výrobců "Udělejme ze zákazníků beta testery". Ale nyní k věci, dost rychle jsem narazil na pár problémů:
-v některých sekcích je listování mezi články duplicitní, například "Skříně, zdroje, chladiče" je sekvence stránek 1-2-2-3-3-4-4... což znemožňuje použít šipku k přechodu na další stránku
-některé odkazy z článku do článku vedou do pekla a končí na Error 404, konkrátně třeba http://www.pctuning.cz/zkroceni_vzduchu ... -hyper-212 odkaz před odstavcem Instalace vede na http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
-v některých sekcích je listování mezi články duplicitní, například "Skříně, zdroje, chladiče" je sekvence stránek 1-2-2-3-3-4-4... což znemožňuje použít šipku k přechodu na další stránku
-některé odkazy z článku do článku vedou do pekla a končí na Error 404, konkrátně třeba http://www.pctuning.cz/zkroceni_vzduchu ... -hyper-212 odkaz před odstavcem Instalace vede na http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=1
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Systém jsme testovali velmi dlouho a dokument s připomínkami měl opravdu mnoho stránek. Ale víc očí víc vidí...
Burn in hell.
- sodae
- Nováček

-
Bezpečnostních důvodů ? , co vydíš na tom tak nebezpečného , smazat všechny učty na "home" a loadovat učty z fora , a určitě design chce dotáhnout tohle je nedotažené a dost
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ale to jsme udělali. Účty z magazínu jsme smazali a taháme účty z fóra. Jen s časovou prodlevou po registraci. Co nejde je přenášet sezení mezi aplikacemi.
Burn in hell.
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Me se ten design libi, ten minulej byla neprehledna mrdka, akorat jsme si zvykli. Kdyz prisel ten minulej design tak jsem malem spadl ze zidle a chapu ze plno lidi remcalo, ale tenhle se mi jevi OK a velice prehlednej. Myslim ze si zvyknem rychle. Co me trochu vadi je miniaturni sloupecek s novinkama, kde ani nejsou obrazky. Pritom novinky jsou to hlavni, recenze se objevuji jen obcas a ani nectu vsechny, zato novinky procitam vetsinou i nekolikrat denne.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Obrázky už jsou a u nových novinek budou.
Burn in hell.
- Caderom
- Začátečník

Nelíbí se mi, ale člověk si zvykne, jako vždycky. Nechápu proč je pořád třeba měnit design, co ten nový přináší oproti tomu starému? CDR.cz jede na prakticky stejném designu od roku 2001 a žádný problém s jeho užíváním nemám. Design požaduju u ženský a u auta, u internetovýho magazínu hlavně kvalitní obsah a přehlednost, sakra!
EDIT: Aha, novinku o designu jsem nějak přehlídnul - "... Proč jsme vlastně přistoupili k nasazení nového systému? Starý už dodělával
. Byl silně ohackovaný a na jeho kódu bylo znát, že prošel rukama mnoha programátorů. ... spousta věcí v něm byla hardcoded, a tak nebylo možné systém aktualizovat. ... Technicky je o něco málo vyspělejší a ačkoliv toho ZATÍM neumí o mnoho více než ten starý, otevírá nám dveře k implementaci nových funkcionalit. ..." 
EDIT: Aha, novinku o designu jsem nějak přehlídnul - "... Proč jsme vlastně přistoupili k nasazení nového systému? Starý už dodělával
Naposledy upravil(a) Caderom dne pát 24. dub 2009, 22:58, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT

hlavně lepší využití prostoru, starý design byl stavěný na 800x600Caderom píše:co ten nový přináší oproti tomu starému?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- socket
- Začátečník

mne sa to vobec ale vobec nelubi.
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- fobos
- Začátečník

to je za argumentzombux píše:hlavně lepší využití prostoru, starý design byl stavěný na 800x600Caderom píše:co ten nový přináší oproti tomu starému?
stránku stačilo len "natiahnúť" na 1024x 768 a boli by spokojní všetci ...
- RiCK
- Začátečník

sorry, ale je to hnus. pctuning.tyden.cz navštevujem denne minimálne 10x ale terat ... neviem neviem.
Tie farby sú už v moc veľkom kontraste, inak sa mi tie farby páčia. Vĺavo mi chýba to prihlasovacie políčko a anketa. Novinky od seba skoro vobec niesú oddelené (aspoň to tak nevidno). Sa mi zdá, že starý web bol rýchlejší. Rozhodne s tým dačo porobte, bo toto je hnus
Tie farby sú už v moc veľkom kontraste, inak sa mi tie farby páčia. Vĺavo mi chýba to prihlasovacie políčko a anketa. Novinky od seba skoro vobec niesú oddelené (aspoň to tak nevidno). Sa mi zdá, že starý web bol rýchlejší. Rozhodne s tým dačo porobte, bo toto je hnus
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Nism0
- Začátečník

divny datum u ankety:
První hlas : Pondělí, 09 Říjen 2006 14:01
Poslední hlas : Pátek, 24 Duben 2009 21:36
První hlas : Pondělí, 09 Říjen 2006 14:01
Poslední hlas : Pátek, 24 Duben 2009 21:36
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- osprey
- Začátečník

rozdila velikost pisma pri cteni clanku a pri jeho zobrazeni s komentarema, zamer nebo nedopatreni 
^_^ Q6600 :: P5Q Deluxe :: Corsair 4GB :: Samsung 1TB :: GeForce 9800GTX+ :: LCD Samsung 20''
- beardie
- Středně pokročilý

odklik na forum nebude ako "_blank"?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Sislik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
obecne jsem proti jakymkoliv zmenam layoutu webu, ale tahle zmena se mi vyjimecne libi, ten starej vzhled sice nebyl nejhorsi, ale deptalo me tam ta nabidka 4 clanku, jak tam prekakovaly (nastesti to resil vypnutej JS
)
imho je to takhle lepsi, nemam rad, kdyz se mi stranky automaticky oteviraj v novych tabech, kdyz ho chci otevrit v novym tabu, tak mi staci macknout prostredni mysitkobeardie píše:odklik na forum nebude ako "_blank"?
Dell Vostro 1500 [Core 2 Duo T7500, 4GB RAM, 15,4" WSXGA+ (1680x1050), GF 8600M GT 256MB, 120GB 5400rpm, Vista Business 64b]
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
- zombux
- Odborník PCT

no, u toho fóra by se _blank asi sneslo, asi se na to zapomnělo 
ignorelist: kremrole a dezoláti