Novy design PCTuning.cz - diskuze a pripominky

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
racz
Začátečník
Začátečník

Re: Titulní stránka/Titulná stránka /Front page

Příspěvek od racz »

Teuzz píše:Bohužel není možné z bezpečnostních důvodů sjednotit přihlašovací session pro magazín a fórum ačkoliv SW výbavu na to máme. Snad do budoucna.

ikonky u novinek budou, nebojte :)
a preco by mali byt zjednotene?

staci ak sa prihlasit bude dat... stale mi vypisuje "Invalid Token"
Chapem ze zmeny prinasaju problemy ktore treba doladit, ale nepochopil som preco sa vobec tato prinajmensom zvlastna zmena vizaze udiala.
Zas mi bude mesiac trvat kym sam seba ukacam aby som sa na PCT vratil...
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

zombux: nebo nekdo nechtel pouzivat neco jako blank :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Invalid Token resim take
_blank se uvidi
Burn in hell.
smigl1993

Příspěvek od smigl1993 »

me je to tak celkem jedno .... me se docela libi ... chybky mi nevadi ... pro me je pctuning.cz zdroj informaci jako kazdy jiny portal. Neni to televize abych u toho sedel X hodin a hledal kdejake chyby
xeek

Příspěvek od xeek »

Ahoj,
mam problem s RSS kanaly, vsiml jsem si toho vcera, nevim, jestli to souvisi s tim prechodem, ale thunderbird u puvodniho odkazu hlasi nenalezeno, a pri jakemkoliv pokusu o vytvoreni noveho odkazu pro RSS rve, ze to neni platny RSS kanal.
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

No, já jakožto stará konzerva jednoucí doteď na CSS emulovaném skinu původního fora (Subsilver Reloaded Forever :-) ) jsem byl novým vzhledem samozřejmě také zaskočen. Ale díky tomu, že už jsem jeden webík v kaskádových stylech psal a doteď funguje, tak nebyl problém si pro sebe do detailů upravit i vzhled tohoto (paradoxně jsem se k tomu odhodlal potom, co se mi poprvé v historii užívání pc rozsypala celá mozilla firefox a já musel všechny ty doplňky instalovat a nastavovat znova...). Jinak se mi docela líbí nová struktura, připadá i to realtivně přehledné, drobné mouchy se doladí a vzhlede naštěstí řešit nemusím, pač si ho můžu napsat tak, jak se bude líbit mě.
Výsledky první verze vypadají nějak takto, bohužel je web pctuningu zatím na dvou doménách a tak se to upravené CSS-ko musí aplikovat/ dolaďovat na obě verze zároveň, ale to je to nejmenší..

Kdyžtak zkoukněte:
Nejprve zmenšenina pro forum (800x600):
Obrázek

A originál je pak k prohlédnutí Zde

//11.35 - Aktualizace screenů//
Mějte se
Naposledy upravil(a) Skim dne sob 25. dub 2009, 11:35, celkem upraveno 1 x.
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Nabídka kategorií by mohla být větší a jejich grafika hranatá jako u všeho ostatního.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Opravdu se nepovedlo.. :(
Wannabe dickface... :]
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Pěkný mod :)
Burn in hell.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

oneill_sx1 píše:jejich grafika hranatá jako u všeho ostatního.
jo to už tady říkám dlouho :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
fobos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fobos »

dneska pozorujem vďaka novinke AMD o odomykaní X2 a screene z nej strašné natiahnutie stránky do šírky a tým pádom je text kade-tade :|

Ďalej v nej je nefunkčný odkaz: je tam HTML tag a href=""

// mám FF3
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

uz ne
Burn in hell.
Ace.
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ace. »

foboss: Moje chyba, první krůčky v novým RS :)

Skim: Mohl bys prosím někam nahrát to CSS?:)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, ještě to menu natáhnout na celou šířku toho bílého rámečku pod ním, možná malinko zvětšit ty tlačítka, a bylo by to ideální.
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

Teuzz: Díky, jsem rád, že se líbí, šlo jen o takový nápad a jestli se ten "retrovzhled" ujme, budu jen rád.

Ace.: jasné, posílám Ti ho v příloze, stačí jen rozbalit, pokud to budeš používat ve Firefoxu, jukni na smetiště do uživatelských úprav fora, je potřeba trochu pozměnit hlavičku kódu

Ještě jsem upravil okraje u nabídky kategorií na hranaté, pač máte pravdu, že ty zakulacené okraje s ostatními rámečky moc neladily, a teď, když se na to tak koukám, tak se mi to takto líbí také víc.

Jinak ten rotator, jak tu o něm psal Zombux, je fakt věc zapeklitá - korektně se (alespoň u mě to tak funguje..) totiž zobrazuje jen při při přístupu na web pctuningu přes adresu http://pctuning.tyden.cz/ a to jen ve Firefoxu (v3.09) pokud vyťukám do prohlížeče klasicky http://www.pctuning.cz/, tak se zobrazí chybně (tři okna vedle sebe a jedno pod nimi), stejně tak jako když obě adresy vyťukám do okna adresy ve staré IE6-ce. Zkrátka divný..
//9
9:32 - Oprava stylu - odstraněn náhled + přílohy zdrojáku minulého (z důvodu nezarovnané horní lišty a fůry dalších chyb - 1. koncept)//
Naposledy upravil(a) Skim dne pon 27. dub 2009, 09:32, celkem upraveno 1 x.
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Teuzz: mám jenom malý tip - jak jsou vpravo ty zprávy "Zprávy Týden.cz", bylo by možné, aby to byl odkaz, kde po kliknutí na něj by se otevřela startovní stránka Týden.cz? Myslím, že to tak předtím bylo, pro mě to je dobrá zkratka na čtení Týden.cz, jinak si ho dám do záložek. Jde jen čistě o drobnost a pohodlnost, ale pokud by to bylo možné, je to snad dobrý nápad.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jen na okraj - je zajímavé, že v diskusi na mainpage PCT převažují pozitivní názory a čtenáři jsou spokojení, kdežto tady na fóru mají pozitivní názory hlavně ti kdo diskutují taky v komentářích na PCT magazínu, kdežto uživatelé aktivní jen na fóru hlavně nadávají a zvracejí. jejich názory v nějakou dobu starém threadu o blížícím se nasazení nového CMS ale nevidím :|
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Klikatelné nadpisy boxů jsou v tomhle případě problém. bohužel

@zombux... a přitom jsou na magu zase jen lidi s loginem na fóru....
Burn in hell.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo jinak jsem rád že zmizel rotator, ale možná by to chtělo nějak přidělat i informace ke 4 článkům které jsou místo něj (myslím tím autora a link na komentáře), vypadá to trošku divně...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

ja do grafiky nehrabnu... dost na tom, ze jsem dostal nakreslenou titulku a zbytek jsem si mel domyslet...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“