Novy design PCTuning.cz - diskuze a pripominky

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Titulní stránka/Titulná stránka /Front page

Příspěvek od zombux »

:mrgreen: chápu
ignorelist: kremrole a dezoláti
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

no pekne. tak pol dna mi po prihlaseni vypise Invalid Token a teraz ked po hodine zabrusim nazad na PCT tak som prihlaseny...ale pridat komentar nemozem
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
Skim
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skim »

zombux píše:...kdežto uživatelé aktivní jen na fóru hlavně nadávají a zvracejí. jejich názory v nějakou dobu starém threadu o blížícím se nasazení nového CMS ale nevidím :|
Škoda, že jsi nebyl konkrétnější. Fakt je, že do téhle sekce (Pctuning - webový magazín..) leze obecně hodně málo uživatelů (já třeba tak 1-2x do roka) a ještě méně z nich vědělo, že byla na konci července loňského roku uspořádána anketa o vzhled webu (souběžně s přechodem na novou verzi fóra, kdy hodně uživatelů ty skiny také řešilo.. hlavně darkside, takže by se po zaslání SZ by se určo někdo kreativní našel.. ) - já na ten thread narazil třeba až dnes odpoledne, ale nestěžuju si (moje chyba, že jsem si nevšiml) proto jen kriticky hodnotím to co lze.. třeba ty na můj vkus moc kontrastní barvy (věc čistě subjektivní), ale diskutovat je třeba.. stejně jako loni o novém foru..
Je fakt, že na novém webu je zatím diskuse poměrně monotónní, ale to může mít i více příčin (od prvotní dezorientace v novém grafickém prostředí po validaci dle ip adresy po zaslání přízpěvku (např.) - pro někoho to může být překážkou - neříkám, že to bude mít nějaký valný "názorově tříbící" význam, ale přizpět k určité názorové zdrženlivosti to svým způsobem může (forum je přecui jen v tomto smyslu o něco liberálnější)
Takže buďme rádi za nový web.. a co se doladit nestihlo, doladí sami uživatelé :-) Tak do beru já.

btw.. ještě jsem si všiml jedné věci (u toho mého "Pseudopůvodního skinu") zjistil jsem, že po zadání slova do kolonky pro vyhledávání je z něj vidět jen horní půlka (v opeře nevím, nemám nainstalovanou..) stačí to ale doladit /zvýšením výšky toho okénka (zhruba o dva pixely) a je po problému.

Část kterou je pro opravu potřeba přidat do CSS kódu je pak tady:

Kód: Vybrat vše

#nav .search input { height: 13px !important; } 
A pokud vzhled budete někdo používat, napište mi pls. (ideálně soukromou zprávou, ať se tu nedělá zbytečný maglajz) nalezené chyby, případně sem postnu upravené cssko ještě jednou.
Díky
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
_eF_
Nováček
Nováček

Příspěvek od _eF_ »

Z nejakyho duvodu se na webzinu neprihlasim... invalid token jako vcera nevidim, ale ani se vcerejsim loginem, ani s dnesnim se mi nedari... dam prihlaseni a nic... FF, IE7 a 8.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

vcerejsi a dnesni login.. z tebe bude mit Wilik radost...
Burn in hell.
Haveja
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haveja »

mam IE8 a ukazujou chyby viz obrazek Obrázek
By haveja at 2009-04-25

//edit, ted uz to asi funguje dobre. jsem delal vymaz temp.
Naposledy upravil(a) Haveja dne ned 26. dub 2009, 00:31, celkem upraveno 1 x.
MACBook Pro 2012, DELL LATITUDE E5250.
Stary tuning computer: http://home.tiscali.cz/havelka.jan/[/size]
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Mám novo nainštalovaný IE8 a tebou uvedené chyby tam nie sú, ani v FF ani v GCh.

Problém bude asi v tom že ti IE (ešte) nenačítal úplne celú stránku.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

orig. IE8 ve W7 je odladeny jak ma byt, je mi lito
Burn in hell.
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

mam taky problem ... neda sa mi prihlasit na PCTuning ... mam uz par rokov login na fore a taky isty som pouzival aj na strankach magazinu ... ale teraz nie a nie sa prihlasit ... a ked sa chcem regnut hodi mi to registraciu na fore, lenze tu uz mam ... myslim, ze novy design je uplne neodladeny, nedotiahnuty, nedomysleny ... a mohli ste aspon spravit rozlozenie na 100% obrazovky, tym by ste ma potesili najviac ... a inspiraciu ste cerpali od konkurencie?? skoda ze ste od nich neodkukali aj funkcnost ...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Na login se podívám, na zbytek nemá smysl reagovat.
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Teď už jede nebo ne?
Burn in hell.
racz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od racz »

Teuzz píše:Teď už jede nebo ne?
NE
stale ten token...

ale haluz je ze ked mam v jednom okne otvorene forum kde som prihlaseny stale a v druhom otvorim PCT tak som na PCT zrazu prihlaseny. Ale ked forum otvorene nemam tak po spusteni PCT a pokuse o login ma posle do biatch...

edit://
uz som na to "kápnul". Teraz ked mi vypise invalid token po prihlaseni a zadam znova "pct.cz" tak uz som prihlaseny. Jednoducho ked vyplnim prihlasovacie udaje a dam login tak nedokaze zobrazit stranku, az na druhy raz. Je to nejaka habaďúra. chlapci na to urcite pridu. Inak nepomaha ani vymazat cache ani autorizovane relacie(FF3)...
Naposledy upravil(a) racz dne ned 26. dub 2009, 09:25, celkem upraveno 1 x.
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

to Teuzz: stale nic ... ani ziadna hlaska o neuspesnom prihlaseni ani prihlasenie ... skusane na IE8, Chrome a Chromium ...
Pyshtone
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pyshtone »

Me osobne trosku vadi novy zpusob prihlasovani, je to o klik navic a musel jsem chvili hledat. Vzhledem k tomu, jak funguje asi necekam, ze by prihlasovaci okno mohlo byt defaultne rozbalene (pro nekoho, kdo ma ulozene v browseru credentials)

Komentare pusobi neprehledne, protoze IMHO zanikaji mezi IF radky (odpovedet/reagovat atd ).

/edit: po procteni minulych dodavam, ze me prihlaseni funguje.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

IQLogic píše:to Teuzz: stale nic ... ani ziadna hlaska o neuspesnom prihlaseni ani prihlasenie ... skusane na IE8, Chrome a Chromium ...
Žádné hlášky ani nejsou. Zkusím něco vymyslet.
Burn in hell.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Rejpnutí ... v kontaktu na redakci je pořád Jira Kwolek a Globalnet :lol:
Goldnoob team proud member!
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

no a okrem nemoznosti sa prihlasit, sa mi nezobrazuju obrazky smajlikov v komentaroch ...
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

@Thellwin: a to je kdo :)
@IQLogic: u starých komentářů, že? Kolem oběda se na ten tvůj profil vrhnu a zjistím, co a jak.
Burn in hell.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To Teuzz - bejvalej majitel ? :)
Goldnoob team proud member!
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Ta Titulná stránka mi prijde stroha....nejde ty obrazky dat do ? ramecku ...a rohy obrazku trozku zaoblit....? a tu bielu plochu "ten podklad" rohy zaoblit?
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“