Novy design PCTuning.cz - diskuze a pripominky
- NEONET
- Středně pokročilý

Re: Titulní stránka/Titulná stránka /Front page
mi by se treba libilo, kdyby kdyz zahlasuju v ankete se ukazovaly normalne vysledky, ne az po kliknuti na odkaz...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak mám pocit, že ze všech dobrých připomínek se neudělala ani jediná a celý design je takový, jak byl napoprvé předložen. Je jasné, že je to otázka osobního vkusu. Můj vkus pláče a říká něco o kýči a pastelkách. A vůbec mě nebaví se tím ani prohrabávat a něco v tom chaosu hledat ke čtení. Úplně mě to odrazuje ... asi to byl úmysl 
- shadow
- Středně pokročilý

Myslím, že ten design je takový přehlednější než ten minulý, snad i širší ? (800px, nebo se mýlím.. což bych ale jinak hodnotil kladně), na druhou stranu se ale stává i takovým více "generickým", méně originálním a osobitým. Připomíná mi to ten na extrahardware.cz.
show must go on..
- racz
- Začátečník

pripomina? sak rozdiel je hadam len vo farbach(aj to nie velky) a tom ze kolonky na vypisanie prihlasovacich udajov su "skryte"shadow píše:...Připomíná mi to ten na extrahardware.cz.
peace, viem ze to je pouzitym "systemom", ale rozculuje ma ze nove clanky sa napr. v miniOpere ukazuju na spodku a treba vela scrollovat. Je to otravne a pomale...
AMD Ryzen7 5700X - Zalman WB4 Gold | Gigabyte B450M DS3H | Kingstone Fury BEAST 3600MHz 32GB
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
MSI RX6700XT MECH | ADATA XPG SX8200 Pro 512GB | OCZ Vertex 460A 240GB | Seagate Barracuda 1TB | Seasonic Focus GX 550W (80gold) | ASUS TUF VB259Q
----
Zalman WB4 Gold | Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-A | Alphacool NexXxoS Xtreme 2 | Laing DDC 18W | 2x NF-P12-1300
viewtopic.php?t=107883
- 4sAd
- Nováček

-
Plus - Design je docela dobrý a chválím
Mínus - Nemůžu se přihlásit na mainpage
OBROVSKÉ MÍNUS - Když jsem to poprvé otevřel, tak jsem si myslel, že jsem u konkurence
Btw. proč není mainpage ve stejném stylu jako forum?
Mínus - Nemůžu se přihlásit na mainpage
OBROVSKÉ MÍNUS - Když jsem to poprvé otevřel, tak jsem si myslel, že jsem u konkurence
Btw. proč není mainpage ve stejném stylu jako forum?
- Ace.
- Nováček

Je mi jasný že to Jirka asi nebude celý předělávat, ale na téhle připomínce něco je:)4sAd píše: Btw. proč není mainpage ve stejném stylu jako forum?
Fórum vypadá moderně, stylově a přitom není přeplácaný a neztrácí přehlednost
- Skim
- Začátečník

-
Zdravím, nevím jestli to patří do této sekce, ale zjistil jsem, že v diskusi (nezávisle na použitém skinu) nefunguje "proklikávání dlouhých odkazů" - odkazy se tučně zobrazí jen do poloviny a po kliknutí to přesměruje kamsi do údolí posvátné říčky Styx.. otázka je, jestli to půjde vyladit, ale tady na foru s tím byl také problém a nakonec se zdařilo, takže snad jo...
Jinak ještě pár slov tomu (tolikrát diskutovanému) vzhledu - Jirka to už předělávat asi nebude (a možná ještě že tak, každá další výrazná změna s sebou přináší tolik problémů, že by to bylo možná spíše k horšímu, hodně návštěvníků si na tenhle vzhled zvyklo a zvykne, čím tam bude častěji chodit (analogie s "Vista styl forem .. teď mě napadá, že už ani nevím jak původně vypadá.. asi sem na forum taky občas kouknu přes obyčejný explorer
") , pač tu už Teuss (tuším na třetí stránce dole) psal, že se grafikou se už hýbat nebude. Buďme rádi jak to je.. A jak se říká, není na světě člověk ten, který by se zalíbil lidem všem, takže co návštěvník, to jiný vkus, ale hlavní je, že si díky přehlednosti zdrojáku CSS-ka každý můžete ten vzhled (až na výjimky - třeba u té horní (3D) lišty u které je nějaký fígl s vloženým obrázkem a průhledností, kterou se nepodařilo zprovoznit po definování jiného obrázku v pozadí té lišty než zdrojového) přizpůsobt svému.. první Vlaštovku jsem sem už posílal (5. strana) a stále se na tom (víceméně) alternativním vzhledu pracuje a dolaďuje se funkčnost - takže stačí jen stáhnout, popsat zbytek tříd a elementů, co není v komentářích a pustit se směle do tvorby - co vám brání 
btw když jsme u toho, nechcete někdo vytvořit nějaký darkside skin..? myslím, že na noční brouzdání by to nebyl špatný nápad..
stejně tak jako ten Vista styl z fora jako občasná alternativa by nemusel být marný.. jen si ho moc představit nedokážu.. ale kdoví..
Jinak ještě pár slov tomu (tolikrát diskutovanému) vzhledu - Jirka to už předělávat asi nebude (a možná ještě že tak, každá další výrazná změna s sebou přináší tolik problémů, že by to bylo možná spíše k horšímu, hodně návštěvníků si na tenhle vzhled zvyklo a zvykne, čím tam bude častěji chodit (analogie s "Vista styl forem .. teď mě napadá, že už ani nevím jak původně vypadá.. asi sem na forum taky občas kouknu přes obyčejný explorer
btw když jsme u toho, nechcete někdo vytvořit nějaký darkside skin..? myslím, že na noční brouzdání by to nebyl špatný nápad..
stejně tak jako ten Vista styl z fora jako občasná alternativa by nemusel být marný.. jen si ho moc představit nedokážu.. ale kdoví..
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- <big>lama
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten design, je trochu takový divný, ale vadit mi nijak moc nevadí, na druhou stranu jsem moc rád za větší font textů, páč číst to na 14" s rozlišením 1400x900 bylo utrpení, musel jsem si to zoomovat, ale ted už asi nebude třeba 
A taky mi pořád nejde přihlásit se na main page, jak dlouho to bude trvat, nebo někde na něco musím kliknout ?
A taky mi pořád nejde přihlásit se na main page, jak dlouho to bude trvat, nebo někde na něco musím kliknout ?
nejaky novejsi iPhone a novejsi Macbook
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
mě to vždy napoprvé neprojde (nahoře zůstává link na přihlášení) ale na podruhé takřka vždy ano ("Přihlášení" se změní na jméno)<big>lama píše:A taky mi pořád nejde přihlásit se na main page
- george_gray
- Nováček

Tenhle design je dost nepřehledný, texty jsou moc velké, skoro jak bulvár. Takhle přeci nevypadá profi web.
Je to návrat do minulosti, ne pokrok.
G
Je to návrat do minulosti, ne pokrok.
G
CPU E6400@3.2GHz, DSP-D4(400MHz), 2x1GB Geil 800MHz, 8800GTS@(630/1800), Fortron BlueStorm 500, Raptor 36+Maxtor10 250GB, Thermaltake Swing, Thermaltake 120 outtake, Arctic 120 intake, Freezer Pro 7, DWD RW Samsung.
- Jindy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jen dotaz - nevíte někdo, kam zmizela ta nastavení uživatele na PC Tuningu? Asi jsem slepej nebo nevim, jen bych chtěl zkontroloval nastavený email, protože mi nechodí reakce na příspěvky v diskuzi. Možná to ještě nefunguje, to nevím, ale jde zrovna o funkci, po které jsem volal hodně dlouho, tak bych rád, aby fungovala.
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kedy sa uz konecne bude dat prihlasit??? Uz som restartol aj router, premazal cache, preinstaloval browsre a stale nic ...
EDIT // a este jedna vec ... obrazky by sa mohli otvarat na novej karte popripade v novom okne ... pouzivat "krok spat" alebo rightclick je fakt obmedzujuce, co sa pohodlia prezeranie tyka ... a taktiez by ste mohli zriadit galeriu ...
EDIT // a este jedna vec ... obrazky by sa mohli otvarat na novej karte popripade v novom okne ... pouzivat "krok spat" alebo rightclick je fakt obmedzujuce, co sa pohodlia prezeranie tyka ... a taktiez by ste mohli zriadit galeriu ...
- _eF_
- Nováček

-
Taky se porad neprihlasim... opera, IE7, IE8, FF3, dve ruzny site. Chova se to jako by to nedelalo nic. Odeslu prihlaseni, refresh stranky, totez. Klidne desetkrat dokola.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Aj mene zdá že font je príliš veľký, ako optimalizované pre seniori.george_gray píše:...texty jsou moc velké...
- beardie
- Středně pokročilý

ako si sa rozhodol?Teuzz píše:_blank se uvidi
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- joeqr
- Nováček

-
Rad by som upozornil na nespravne zobrazeny nadpis clankov a noviniek v IE8. Skusil som zapnut spatnu kompatibilitu s IE7 ale vysledok bol rovnaky. Vid prilozene screenshoty.
Taktiez je problem s korektnym prihlasenim sa na stranku a naslednym hlasovanim, kedy v oboch pripadoch dostanem chybovu hlasku Invalid Token. Taktiez IE8.
Dalej by som upravil presmerovanie po udeleni premii za novinku. Aktualne su konecne buttony na udelenie premie pod newskov, ale po kliknuti to udeli premiu a otvori danu newsku. Malo by to ostat na hlavnej stranke s newskami. Tak ako v starom engine.
Taktiez je problem s korektnym prihlasenim sa na stranku a naslednym hlasovanim, kedy v oboch pripadoch dostanem chybovu hlasku Invalid Token. Taktiez IE8.
Dalej by som upravil presmerovanie po udeleni premii za novinku. Aktualne su konecne buttony na udelenie premie pod newskov, ale po kliknuti to udeli premiu a otvori danu newsku. Malo by to ostat na hlavnej stranke s newskami. Tak ako v starom engine.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- fobos
- Začátečník

teda tie diskusie pod článkami, to je hrôza ! Tam človek kým nájde vlastný príspevok, tak ubehne 5 minút. Robte s tým niečo ! to odsadenie reagujúcich príspevkov je snáď 0,00001 nm
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
aj ja by som uz rad komentoval nejake clanky ... nemohli by ste si svihnut s tymi loginmi??? Uz je to mimoriadne otravne ked musim kazdy den skusat sa lognut a stale nic ... a skutocne si dajte viacej zalezat na vyzore tych komentov .. oproti zvysku stranky je to humus ...
- Skim
- Začátečník

-
hmm.. taky se mi stále nedaří přihlásit (ani po aplikaci NoThxovy berličky), ale snad se to vyladí s finalizací spuštění webu, taky mě občas napadá, jestli bz nešlo nějak zachovat i ty původní loginy? Přeci jen takhle budem přovaření až na půdu..
tehdy šlo alespoň občas při formulaci svých názorů mlžit 
K té diskusi o diskusi, otázkou je jestli by to odsazení, stačilo - možná bych ty komentáře fakt ještě nějak výrazněji odlišil, bohužel už si ale nepamatuju jak to bylo na starším foru, nebo tam šoupl pod každé jméno nějakou (3D) lištu, tak do 5 px, ale fakt je to loterie, no...
Pač i když se to jen oddálí, tak se toho stejně moc nezmění.. viz:

K té diskusi o diskusi, otázkou je jestli by to odsazení, stačilo - možná bych ty komentáře fakt ještě nějak výrazněji odlišil, bohužel už si ale nepamatuju jak to bylo na starším foru, nebo tam šoupl pod každé jméno nějakou (3D) lištu, tak do 5 px, ale fakt je to loterie, no...
Pač i když se to jen oddálí, tak se toho stejně moc nezmění.. viz:

O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- viky58
- Černá karta

-
co říci sem to celkem povedlo aji se mi to líbí , ale udělejte něco ze zobrazenim vysledky anket nejsou moc přehledné 
jinak sem nezaznamenal žadny error nabo bug a to ano v IE 6 / 7 / 8 mozilla atd

ale tohle je pěkné :
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0
jinak sem nezaznamenal žadny error nabo bug a to ano v IE 6 / 7 / 8 mozilla atd
ale tohle je pěkné :
http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0