Masakr.Zřejmě se jim to podařilo dojednat a Operation Anchorage a The Pitt vychází v krabicové verzi.Škoda,že nepočkali na Broken Steel a nevydali všechny tři datadisky v jedný krabici,ale i tak je to paráda.
tak nevím, až konec června.. jinak bych neřekl, že by se jim podařilo cokoliv úžasného dojednat, protože toto retailové balení obsahující OA a the Pitt vychází i všude jinde na světě (a to dříve)..
No,to jsem měl na mysli.Takže už tenkrát ale bylo jasný,že dřív nebo později vyjde krabicově?Někde jsem zkrátka četl,že právě kvůli nemožnosti získání datadisků z Live Cenega dohadovala vydání krab.verzí.Nějak jsem z toho článku zřejmě nepochopil,jestli je to o tom "kdy?" a nebo "jestli vůbec někdy?"...No,hlavně že to bude.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Lidi nasel nekdo z vas oazu?Je to dost zvlastni misto-normalne tam rostou stromy atd .
A dokonce je tam mluvici strom, kterej vam zada dost zvlastni quest:D
Jinak co rikate na moji hrdinku ?Trochu sem ji upravil vlasy
Jo jo.Oáza je známej vedlejší quest.Je to někde nahoře na mapě,že jo?Našel jsem jí při prvním hraní,teď je to jeden z posledních questů,kterej mi ještě zbývá splnit,chystám se na něj.Pěknou buchtu sis vymodeloval,sleduj mě : http://img145.imageshack.us/img145/8838 ... 349571.jpg
Po dokončení Operation Anchorage se mi dostalo možnosti nosit Power Armor ještě před tím,než jsem se dostal do Citadely k Bratrstvu Oceli.Ještě si povšimni Gaussovy pušky.....Zkrátka mazec,sejmu každýho,kdo se na mě jen blbě podívá
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Tak to vypada dost huste .Taky se chystam na operaci anchorage.Zatim sem na 17lvl a jeste sem nezacal hlavni quest a mam mod na max. lvl 100 .
Jinak doporucuju to hrat s modama je to uplne jina hra.
Já nemodim,jedinej mód,kterej tam mám,je o trochu rychlejší chůze,ta původní byla hodně pomalá,s tím módem je chůze cca o třetinu rychlejší.Taky jsem přemýšlel,že odstraním level cap,ale pak jsem se dověděl,že s Broken Steel půjde max.level na třicet,tak počkám.Jsem na dvaceti a tu chvilku,než seženu Broken Steel klidně přežiju bez vylepšování postavy.Už takhle mám postavu vyskilovanou celkem slušně.Dost zásadní mi přijde mít na max páčení zámků a taky jsem se na to od začátku zaměřil a někdy od třináctýho levelu mám lockpick na stovce-otevřu tím pádem cokoliv.Jinak Oparation Anchorage má smysl jít až tak po desátym levelu,aby si to člověk vychutnal a netrápil se.Já se chystám na The Pitt.Jen mi není jasný,jak bude fungovat Broken Steel.Má to mírně pozměnit konec,po kterym bude možnost pokračovat dál a plnit vedlejší questy nebo dále prozkoumávat mapu.Jen zatím nevím,jak to bude se spouštěcím mechanismem celýho toho přídavku,jestli se bude muset dohrát hlavní quest a pak jít na Broken Steel,nebo bude možný začít BS před dokončením hlavního příběhu,nebo půjde BS spustit až od určitýho momentu v hlavnim questu apod.Má tam jít o kompletní eliminaci jednotek Enklávy,která nastupuje na scénu až ke konci hlavního příběhu,tak proto mi to trochu vrtá hlavou....Jinak momentálně sháním krámy na Shishkebab a na ty pušky-na hřebíkovku a Dart Rifle...Je to božská hra.
riXo píše:Po tom ako prejdem hlavny quest tak nemozem hrat dalej tak ako v oblivione, ze?
Ne,ale s vydáním Broken Steel se to změní,hlavní vlastnosti jsou ty,že max level se zvýší na třicet a bude možnost pokračovat v hraní i po dohrání hlavní příběhové linie.
Washington je provázanej tunely metra,on tě tam časem nějakej quest pošle.Nejjednodušší je si dát pravou myší značku do mapy a vyrazit,pak přepnout na tu podrobnou mapu a v těch tunelech ti to krásně ukáže,kudy se vydat.Nicméně nejspolehlivěji to funguje,když si ten marker klikneš na nějaký konkrétní místo na mapě,protože jinak se může stát,že si ho klikneš právě někam mezi ruiny,kam se dostat nedá a budeš se tam motat a mapa ti bude k ničemu.Krásně se dá dojít k památníku,ke Kapitolu je to pak kousek.Kapitol se dá celej prolézt apod.
SPOILER
Našel jste někdo Bílý Dům?Já se k němu vydal,jak si ho pěkně prolezu,došel jsem na místo určení,ale nějak jsem ho neviděl až najednou jsem se ocitl uprostřed ohromnýho kráteru,válely se tam ty typický sloupy z průčelí......Nezbylo z něj skoro nic,jen díra v zemi.....
tak v Games for Windows Live se už Broken Steel zobrazuje, ale když na to kliknu, tak to zahlásí chybu a dál nic. Ten Marketplace od MS je pořád silná BETA...