Sobo píše:Mas nejake konkretni dukazy o tom, ze testy na PCT jsou podvrh? OBR se casto chova jako hlupak, ale to samo o sobe neznamena, ze si ty testy vymyslel.
jasne ze nemam, a nezajima me to, netvrdim ze ten test je podvrh, jen bych mu nedaval 100% verohodnost, kdo z vas prepocitava ty tabulky jestli jsou spravne podle logu atd? nikdo. prepocitaval jsem na pct testy asi 2x, a hadej co : ve vysledku si par % prihodis a nikdo to nepozna...a kdyz jo, tak se to zamete.
Sobo píše:Jiste, budeme vsechny testy delat v 2560*1600 8xAA/16xAF, aby ATi mela 10FPS, nvidia 4FPS, tudiz by ATi vysla jako 2,5x rychlejsi a nas mily sSnake by byl konecne spokojeny, co? Limit techto grafickych karet se ve vetsine pripadu prokaze uz v 1680*1050 4xAA/16xAF. A testovanim toho "NEJ" jsem myslel testovani nejnarocnejsich her v normalnim nastaveni, ne testovani vsech her v nesmyslnem nastaveni.
v 1680/4AA je na gtx275/4890 hratelne vse...i 1680/8AA by mi stacil, ale lepsi je 1920/8AA
Sobo píše:Aha, tebe osobne zajima Jericho, z cehoz vyvozujes, ze to zajima kazdeho, ano? nV starsi hry samozrejme podporuje(naopak u ATi se mi stalo, ze inkriminovana hra jela s novymi ovladaci 3x pomaleji, nez s pul roku starymi, ale to nebudu zbytecne rozepisovat), navic o Jerichu nemuzes rict, ze by v nem byla HD 4890 ve srovnani s GTX 275 rychlejsi. btw: proc jsi tam psal zrovna Mirrors Edge? Aby jsi zavrhl "nVidiackou" hru a dal tak pruchod svemu fanatizmu?
nevyvozuju ze kazdeho zajima to co me, ale ty vyvozujes, ze ostatni NEzajima to, co NEzajima tebe, ja jen chci ukazat ze kazdemu se libi neco jineho, a kdyz TY to popises jako herni odpad tak to neznamena vubec nic....
bral jsem ME jako zelenou novinku, ktera by ti mohla sedet proti cervenemu jerichu, ktere ti je proti srsti.
Sobo píše:Ano, priznej se, ze jsi zaujaty na jednu stranu a pak diskutuj. Vyborne. To si te no-X muze dat taky do podpisu, popros ho.
souhlasit s necim, co je prokazatelne pravda, neni fanatismus, snad nechces abych ti pod kazdou vetu kterou napsal nasel TVOJI puvodni...
porad lepsi nez tvrdit, ze to je logicke, protoze to tak proste je
btw, jestli se podivas na zacatek tehle diskuze, uvidis, ze ja jsem pozadoval test s 8AA nezavisle na tom, kdo ten test vyhraje...a az pak prisla zelena armada s tim, ze je to nadrzovani ati (a hry s dx10.1 taky, a stare hry taky, a hry kde funguje crossfire taky...), takze ve vysledku se nase "fanaticka ctyrka" jen brani, protoze ve vsech testech, kde se ati trochu dari, je to jen nadrzovani, spatne hry, spatna metodika, podvrhy....
Sobo píše:Jenze oni vsichni testujou vicemene jedno a to same. Jde o to, ze v tomto pripade se 4x5 nerovna 20. Z pohledu vykonu v jednotlivych hrach ti muzou pomoct, ovsem z hlediska globalniho zhodnoceni uz nikoliv. Vysledky z kazde hry si muzes na jinem serveru overit(nemusi to byt nutne vsechny, kdyz je sprava prvni pulka, asi bude spravna i ta druha).
ty beres 1 server jako globalni pravdu, takze kdyz ten se splete (i ne-umyslne), jsi v haji, ja prectu 10 testu z ruznych serveru, a kdyz je jeden mimo, tak se mi zkresli pohled jen o 10%....co z toho je tedy vice objektivni?
edit : zapomel jsem poprosit no-xe, aby si me dal do podpisu...diky!