Mj. díky přepočtu, kde se započítaly všechny příspěvky, se ze mě stal spammer
Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli kolem fóra
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Potíže, chyby, dotazy, problémy, cokoli KOLEM nového fóra
Zatím nechtěná featura. Na začátku se na to tuším taky někdo ptal.
.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Blue Storm
- Odborník PCT

mohla by být sekce pro přetaktování samostatná, protože kromě taktování procesorů intel a amd tu vlastně nic jiného není a například, jak jsem založil thread na smetišti o OC týmu, tak počítám, že většina uživatelů ani smetiště nenavštěvuje, tudíž si toho nemá šanci všimnout a tak se třeba i přidat...teď to nechci brát jen z mého pohledu, ale mohlo by se tam řešit extrémní způsoby chlazení, různá nastavení, týmy, atd...bylo by to mnohem lepší, než jak je to doteď
vemte prosím můj návrh v úvahu, děkuji
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Wilik
- Administrátor

Opravdu je vznik te ci one sekce "potiz" ci "problem" s novym forem?! Zacina se to tu plnit balastem, ktery sem absolutne nepatri...
Kazdopadne vznik nove sekce se neplanuje - ale ani ho nevylucujeme, kazdopadne by to nebylo v horizontu tydnu.
Kazdopadne vznik nove sekce se neplanuje - ale ani ho nevylucujeme, kazdopadne by to nebylo v horizontu tydnu.
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak uz to bude rok, kdy se dockame toho dalsiho vzhledu na vyber? 
- Skim
- Začátečník

-
Vypadá to, že už nebudou Mám takový dojem, že už je to ale stejně po tom roce asi zbytečný, každý, komu se ten výchozí vzhled nelíbil, si už pravděpodobně nahrál/ upravil jako CSS-ko nějaký z těch alternativních ze spešl sekce na smeťišti (ty, mám pocit, žes upravoval třeba právě ten Darkside od NoTHxe), nebo si udělal pomocí těch, co tam jsou, úplně vlastní..
a taky je otázka, jak nějak rychle naimplementovat odkaz na přehození CSS pro všechny stránky fora (nevím, z kolika *html souborů se v reálu forum se svou strukturou zkládá) by mohla být při vyšším počtu práce na zvaškovatění (a pokud by ty vzhledy byly 3-4, tak potěš koště...) navíc to nějak kloudně graficky odladit pro růná rozlišení monitoru.. a taky by o tom měli uživatelé dopředu vědět (pokud by se něco takového chystalo), takže k tomu fakt asi nejspíš nedojde...
a taky je otázka, jak nějak rychle naimplementovat odkaz na přehození CSS pro všechny stránky fora (nevím, z kolika *html souborů se v reálu forum se svou strukturou zkládá) by mohla být při vyšším počtu práce na zvaškovatění (a pokud by ty vzhledy byly 3-4, tak potěš koště...) navíc to nějak kloudně graficky odladit pro růná rozlišení monitoru.. a taky by o tom měli uživatelé dopředu vědět (pokud by se něco takového chystalo), takže k tomu fakt asi nejspíš nedojde...
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bez urazky, mas vsak predstavu o tvorbe webu z minuleho stoleti. 
Myslim, ze zadny *.html zde ani neni a problem na podobnem foru zmenit vzhled neni uz vubec zadny, staci pouze stahnout skin a zapnout v administraci.
A vzhledu existuje uz vytvorenych sousta, i tento je prakticky pouze stazeny z netu: http://www.phpbb3styles.net/db/?sk=d&sd ... 9ej%C3%ADt
Myslim, ze zadny *.html zde ani neni a problem na podobnem foru zmenit vzhled neni uz vubec zadny, staci pouze stahnout skin a zapnout v administraci.
A vzhledu existuje uz vytvorenych sousta, i tento je prakticky pouze stazeny z netu: http://www.phpbb3styles.net/db/?sk=d&sd ... 9ej%C3%ADt
- Skim
- Začátečník

-
v pohodě, spíš jsi mě nepochopil, nebo jsem to, což je pravděpodobnější, blbě napsal, web na bázi CSS už mi samozřejmě taky nějaký ten pátek funguje, takže o tom představu mám (prvním podnětem k tomu, že jsem se do toho pustil, ylo naspání toho Emulujícího Subsilver vzhledu k současnému foru.. a následovalo přestylování vzhledu PCT Magazínu do barev podobných, ve kterých je i starý web - elementově to ještě nemám úplně dořešený)
a že CSS-ko je záležitostí modernější (jak jsi nepřímo napsal - z nového století) než klasický tabulkový layout případně jen obyčejné html samo taky vím (v tabulkovým mi jede web č. 2 (teda vlastně ten první
a ouplně první webík jsem psal ještě na střední, asi 8 let zpátky)
Celé nedorozumění vzniklo v tom, že nemám anung o tom, jak funguje phbb-based forum (v3. či kolikátá je to tady verze) a myslel jsem to tak, že kdybych chtěl přidat na sůj vlastní (klasický web dělaný v CSS) možnost pro změnu vzhledu stránky - šlo by o ikonku s náhledem/ odkaz, po jejímž kliknuití by se vzhled všech stran jinak obarvil a příapdně i elementově přeskupil podle nového vzoru, tak by bylo ten odkaz (pro to externí CSS ve stylopisu) nutné přidat do každého souboru, který ten web tvoří, aby věděly, které CSS-ko si v té chvíli načíst.
takže jak funguje CSS vím, jen nevím, že to je v rámci fora mnohem snazší než v rámci webu (pokud to není snadné u obou.. možná by to, když o tom tak přemýšlím, možná stálo za zkoušku.. udělat u sebe na webu to překlikávání, pač mě to docela zajímá) jen teď není moc času na to vyrábět nějaký ten spešl darkside skin..
a že CSS-ko je záležitostí modernější (jak jsi nepřímo napsal - z nového století) než klasický tabulkový layout případně jen obyčejné html samo taky vím (v tabulkovým mi jede web č. 2 (teda vlastně ten první
Celé nedorozumění vzniklo v tom, že nemám anung o tom, jak funguje phbb-based forum (v3. či kolikátá je to tady verze) a myslel jsem to tak, že kdybych chtěl přidat na sůj vlastní (klasický web dělaný v CSS) možnost pro změnu vzhledu stránky - šlo by o ikonku s náhledem/ odkaz, po jejímž kliknuití by se vzhled všech stran jinak obarvil a příapdně i elementově přeskupil podle nového vzoru, tak by bylo ten odkaz (pro to externí CSS ve stylopisu) nutné přidat do každého souboru, který ten web tvoří, aby věděly, které CSS-ko si v té chvíli načíst.
takže jak funguje CSS vím, jen nevím, že to je v rámci fora mnohem snazší než v rámci webu (pokud to není snadné u obou.. možná by to, když o tom tak přemýšlím, možná stálo za zkoušku.. udělat u sebe na webu to překlikávání, pač mě to docela zajímá) jen teď není moc času na to vyrábět nějaký ten spešl darkside skin..
O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- DEVastor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
PhpBB je samozrejme uz celkem vymakane. Finta je v tom, ze je to dynamicky generovany web a ne staticky jak ho asi znas, takto jsem to taky myslel. Zkus mrknout nekdy na nejaky jednoduchy CMS.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co se to děje? Někdy mi na index strance fora zmizí všechny informace o moderátorech a podsekcích v jednotlivých sekcích. Je to nějaká featura, bug nebo si někdo hraje? 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Wilik
- Administrátor

No, tak urcite to neni zadna funkce a podle casovych znamek na souborech fora si s nimi nikdo ani "nehraje", takze to spis bude bug. Je otazkou, zda se totez deje jeste nekomu a nebo jen tobe...
To "nekdy" znaci presne jaky cas?
To "nekdy" znaci presne jaky cas?
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak například naposledy v sobotu dopoledne, cca kolem 9-10. Nebylo to poprvé. Rozhodně mi to nevadí, už jsem se tešil že to tak zustane a ono prd...Wilik píše:To "nekdy" znaci presne jaky cas?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zmizel mi avatar a kdyz si ho chci teda uploadnout, napise to ze "Zobrazování avatarů není v tuto chvíli povoleno."
co s tim?
//edit Wilik - opraveno
co s tim?
//edit Wilik - opraveno
- Zub
- Začátečník

-
opět apeluju na zdejší adminy, at už udělají něco s tim nefunkčním přihlášováním. je to jediný forum kde musim mazat každý den koláčky.
- Wilik
- Administrátor

No, tato strana zacina rijnem 2008 a az do dnes si nikdo na prihlaseni - a kazdodenni mazani cookies nestezoval. Osobne tento problem nemam a s kymkoli jsem za posledni pul rok o foru mluvil/psal, tak si na to taky nestezoval. Tzn. primarni otazka - dela to nekomu dalsimu a nebo ma problem jen Zub?
- Zub
- Začátečník

-
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=22&t=136932
uvnitř je další odkaz od zombuxe
uvnitř je další odkaz od zombuxe
- zombux
- Odborník PCT

cookies fungujou korektně, nefungovaly jen asi třikrát když Lemra něco přenastavoval. problém určitě nebude na straně fóra.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Bez_n1ck
- Pokročilý

tak obden se musim prihlasovat nove ... samo mne to neprihlasi :/
//edit Wilik - promaz OT, venujme se problemum fora...
//edit Wilik - promaz OT, venujme se problemum fora...
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Wilik píše:To "nekdy" znaci presne jaky cas?

Tak treba ted presne, nekolik minut. Nyni když dam F5 tak už to jede ok.
- myom
- Středně pokročilý

chválím nápad s posunutím hlavního panelu do hlavičky, šikovné 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- zombux
- Odborník PCT

ano, ale informace o nových SZ se tím posunula zase jinam, takže je třeba si na to zvykat. taky názvy sekcí tím posunutím nahoru se dostaly do tmavého pole, takže to možná bude chtít přebarvit na bílo. jinak ok.myom píše:chválím nápad s posunutím hlavního panelu do hlavičky, šikovné
ignorelist: kremrole a dezoláti