Před asi 3 dny jsem si koupil chladíci box na HDD určený k instalaci do 5.25 pozice. Disk jsem tam vložil a když byl v boxu vyklouz mi,ale hned jsem ho chytil ale drobnému ťuknutí jsem se neubránil, ale když říkám drobné je to opravdu drobné! Disk jsem zapojil nahodil PC a vše OK, vše naběhlo, asi hodinku jsem byl na PC a poté šel přítelkyni naproti, PC jsem nechal zapnutý stim že jí budu ukazovat fotky, přišli jsme cca za 40 minut a na monitoru mě čekala chybová hláška typu HDD failed nebo něco podobného, z této obrazovky mě to navádělo do biosu, ale ten se nestpustil, Restl jsem PC a při načítání zařízení (HDD, CDrom atd..) se PC sekl. V tu chvíli jsem to nechtěl řešit, měl jsem tam přítelkyni
A druhá část dotazu..měl jsem tam hromadu své práce (vlastní hudba, grafika...), kterou jsem nedavno měl zálohovanou na externim HDD při reinstalu OS. Ten jsem projížděl softem Recuva a recover Files. Recuva toho našla víc, ale oba našli jen část dat a to tu co jsem smazal. Jednu část jsem vyjmul a vložil na disk v PC (ani nevim proč jsem to tak udělal.) A tu část co jsem vyjmul to prostě nemůže vyhrabat (na disk jsem od té doby zapsal max 1 - 2 filmy po 700MB a data měly cca 20GB taklže je filmy těžko přepsaly) Má stímto někdo zkušenosti? Budu rád za každou radu, opravcdu mi na těch datech záleží
A omlouvám se jestli to tu někde je, nebo je to ve špatné sekci, ale nic jiného jsem nenašel. Děkuji