MCP: 73°C
Toto sú teploty SB a NB na tejto doske.
jeden je pod CPU a druhý pri PCI-E slotoch.

Moderátor: Eddward

ViperCZ píše:Zdravim. Mam PC: Asus Striker Extreme, Intel Core 2 Quad Q6600, 2x2GB Patriot 800MHz, BFG 8800GT 512MB OC2.
Stavalo se mi ze pri spousteni PC a nacitani Win (mam Visty Home Premium 64bit CZ origo) skocila modra smrt..............

Podle toho co píšeš, tak už ti toho moc nezbývá, už bych to viděl jen na disk, nebo zdroj, grafika. Ale disk a zdroj by se projevovaly spíš trošku jinak, restarty a záseky. Ne modrá obrazovka.ViperCZ píše:Mam 1 SATA disk a 1 mechaniku. Ale predtim (nez sem zacal reklamovat postupne celej PC) to chodilo ok a pak to (aniz bych cokoli udelal HW nebo SW) zacalo hazet BS. Pameti vyreklamovany za novy (puvodne A-Data Viesta EE 4x1GB, vymeneno za 2x2GB Patriot), pak byla na rade mechanika (kdyz sem odpojil mechaniku zadny BS). Po reklamaci chodilo vse ok cca mesic pak zase BS a odpojit mechaniku nepomaha. Poslal sem do reklamace desku, dostal sem uplne fungl novou a BS porad pretrvava. Sem na prasky... Co s tim? Jak uz sem vypisoval vejs, tak uz sem zkosuel snad uplne vse...

Kód: Vybrat vše

cau lidi, stalo sse mi to same.mate nekdo prosim tyto zkusenosti?nevim co s tim.Dik za jakoukoliv pomoc...raym0n píše:rychla pomoc
pri taktovani jsem tradicne prestrelil a nabehla jen cerna obrazovka ani bios post, chystam se na vypnuti pc a ze pak clearnu bios, drzim tlacitko na vypnuti pc (drzim ho cca ty 4 sec) a v posledni mozny okamzik mi vylitne upozorneni "updating romsip table do not restart or turn off......" a nez jsem stihl sundat tlacitko z offu, tak se pc vyplo a zcela necekane nvim, jak ho nahodit, diky za rady

Pokud se PC vypnul pri flashi, tak vyndat bios z pouzdra a odnest do GME/CZC nebo proste tam, kde ti ho zpet nahrajou.Ale nechapu, jak se z niceho nic muze flashovat sam od sebe bios.postel114 píše:cau lidi, stalo sse mi to same.mate nekdo prosim tyto zkusenosti?nevim co s tim.Dik za jakoukoliv pomoc...