Program na rozdeleni disku pod win 7?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Program na rozdeleni disku pod win 7?

Příspěvek od HEAD »

Potreboval bych naky program, kterej dokazde pridat oddil pod win7.Zkousel sem Partition Magic 8.0, ale hlasi to naky chyby s kompatibilitou.Existuje vubec nakej takovej program?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Program na rozdeleni disku pod win 7?

Příspěvek od zombux »

jo, celkem cokoliv co jde spustit mimo systém třeba z bootcd
ignorelist: kremrole a dezoláti
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja ale potrebuju rozdelit uz zaplnenej harddisk.Mam C: 200gb(system) disk a pak D: novej 640GB na data a ten uz je z pulky plnej.A prave bych potreboval 10-15Gb z D: a vytvorit novej oddil.Chtel bych si udelat dual boot s win xp.
A to myslim vubec nejde z boot cd a nebo jde?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ty programy přece fungujou úplně stejně když jsou puštěný z bootcd, jako když je nainstaluješ... ten program sám nepozná co chceš přesunout kam, to je nesmysl. umí jen měnit velikost oddílu, a v uvolněném místě vytvořit nový, prázdný.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Sice to není odpověď pro tebe, ale pro některé čtenáře by to mohla být užitečná rada. Neobnovujte pod Windows 7 RC1 MBR tabulky na nVidia RAID polích. Tohle jsem udělal Acronisem, pole se rozložilo a už jsem ho do původního stavu nedal, takže data z RAID0 v háji.

Jinak do těhle trablí jsem se dostal zřejmě kvůli Partition Magicu 8.0, protože na disku z nějakého důvodu nedokázal bezchybně vytvořit oddíly => neustálé chyby v chkdsk. PM8 je už dost starý, takže doporučuji přejít na něco jiného, např. EASEUS Partition Manager.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Partition Magic 8.0 skus posledni update :) tam by problém být nemněl aspon já ho tam při dělení HDD nemněl , šlo to normalně na čiste Win7 :)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“