Program na rozdeleni disku pod win 7?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Program na rozdeleni disku pod win 7?
Potreboval bych naky program, kterej dokazde pridat oddil pod win7.Zkousel sem Partition Magic 8.0, ale hlasi to naky chyby s kompatibilitou.Existuje vubec nakej takovej program?
- zombux
- Odborník PCT

Re: Program na rozdeleni disku pod win 7?
jo, celkem cokoliv co jde spustit mimo systém třeba z bootcd
ignorelist: kremrole a dezoláti
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja ale potrebuju rozdelit uz zaplnenej harddisk.Mam C: 200gb(system) disk a pak D: novej 640GB na data a ten uz je z pulky plnej.A prave bych potreboval 10-15Gb z D: a vytvorit novej oddil.Chtel bych si udelat dual boot s win xp.
A to myslim vubec nejde z boot cd a nebo jde?
A to myslim vubec nejde z boot cd a nebo jde?
- zombux
- Odborník PCT

ty programy přece fungujou úplně stejně když jsou puštěný z bootcd, jako když je nainstaluješ... ten program sám nepozná co chceš přesunout kam, to je nesmysl. umí jen měnit velikost oddílu, a v uvolněném místě vytvořit nový, prázdný.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Caderom
- Začátečník

Sice to není odpověď pro tebe, ale pro některé čtenáře by to mohla být užitečná rada. Neobnovujte pod Windows 7 RC1 MBR tabulky na nVidia RAID polích. Tohle jsem udělal Acronisem, pole se rozložilo a už jsem ho do původního stavu nedal, takže data z RAID0 v háji.
Jinak do těhle trablí jsem se dostal zřejmě kvůli Partition Magicu 8.0, protože na disku z nějakého důvodu nedokázal bezchybně vytvořit oddíly => neustálé chyby v chkdsk. PM8 je už dost starý, takže doporučuji přejít na něco jiného, např. EASEUS Partition Manager.
Jinak do těhle trablí jsem se dostal zřejmě kvůli Partition Magicu 8.0, protože na disku z nějakého důvodu nedokázal bezchybně vytvořit oddíly => neustálé chyby v chkdsk. PM8 je už dost starý, takže doporučuji přejít na něco jiného, např. EASEUS Partition Manager.
- viky58
- Černá karta

-
Partition Magic 8.0 skus posledni update
tam by problém být nemněl aspon já ho tam při dělení HDD nemněl , šlo to normalně na čiste Win7