Novy design PCTuning.cz - diskuze a pripominky
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Titulní stránka/Titulná stránka /Front page
Robilo to aj mne ale už nie.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Z hostingu mi chodi nejake podivne hlaseni o pulvterinovych vypadcich, takze mozna jste se trefili do doby, kdy padl server... jinak si to vylozit nedokazu.
Burn in hell.
- Skim
- Začátečník

-
Domácími styly to určitě nebylo, protože to dělalo i v jiných prohlížečích než FF a Opera a kde je zpravidla nepoužívám
A nepomhlo ani promazání cookies apod.. ale už to jede, tak snad i pojede nadále..
jinak jestli se stále dělají ty úpravy html kódu, tak se docela divím, že jsem ještě nezpozoroval žádnou změnu vzhledu, ale na druhou stranu je to nakonec jen dobře a o práci méně
Btw dnes kolem jedné hodiny mi to dělalo totéž, takže půjde fakt s největší pravděpodobností o globální výpadky (stylish je, jak je vpravo dole názorně vidět, při prohlížení vypnutý..):

A nepomhlo ani promazání cookies apod.. ale už to jede, tak snad i pojede nadále..
jinak jestli se stále dělají ty úpravy html kódu, tak se docela divím, že jsem ještě nezpozoroval žádnou změnu vzhledu, ale na druhou stranu je to nakonec jen dobře a o práci méně
Btw dnes kolem jedné hodiny mi to dělalo totéž, takže půjde fakt s největší pravděpodobností o globální výpadky (stylish je, jak je vpravo dole názorně vidět, při prohlížení vypnutý..):

O'old PC MB MSI 865PE Neo2-P CPU Intel P4 Prescott 2.8 GHz (800/1MB/1.35V) Spire SP450B0 RAM DDR 2GB PC3200 A-DATA CL3, VGA Leadtek Winfast A7600 GT TDH 256MB DDR3 (G73,128 bit,560/1400)+Primecooler PC-VGAHG2 AL (5V) Audio Sblive! 5.1 HDD Hitachi HDS722516VLAT80 (164,7 GB), DVD LG 4160B Case E-case BT C808 PSU Seasonic SS-400ET LCD NEC MultiSync EA191M (19"/PVA)
- Aros
- Začátečník

Mě to dělá to samé... Rovněž jen někdy.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno opět, už si to vyžádalo moji bližší pozornost, neb z náhody se stává pravidlo a začalo to v době, kdy se na CMS nedělaly žádné úpravy, takže řeším se správou serverů, what the hell...
Burn in hell.
- joeqr
- Nováček

-
pctuning.cz vs IE8
Ahoj,
v prilohe posielam screenshot, ako sa mi od urciteho casu (mesiac dozadu asi) zobrazuje pctuning.cz web v IE8. Vyskusane pod Vista 32-bit ale aj pod Win7 64-bit. Chova sa to stale rovnako. Aj po vymazani vsetkych cookies, TIF atd. Po zatvoreni a otvoreni browsera sa prva stranka nacita vzdy OK, ale akonahle kliknem na nejaky odkaz, od toho momentu sa zobrazuje ako na uvedenom screenshote. Takto mi to zacalo zobrazovat IBA pctuning.cz, na ziadnom inom webe som nic podobne nespozoroval.
Dik za radu/opravenie problemu.
Joe
v prilohe posielam screenshot, ako sa mi od urciteho casu (mesiac dozadu asi) zobrazuje pctuning.cz web v IE8. Vyskusane pod Vista 32-bit ale aj pod Win7 64-bit. Chova sa to stale rovnako. Aj po vymazani vsetkych cookies, TIF atd. Po zatvoreni a otvoreni browsera sa prva stranka nacita vzdy OK, ale akonahle kliknem na nejaky odkaz, od toho momentu sa zobrazuje ako na uvedenom screenshote. Takto mi to zacalo zobrazovat IBA pctuning.cz, na ziadnom inom webe som nic podobne nespozoroval.
Dik za radu/opravenie problemu.
Joe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- joeqr
- Nováček

-
Re: pctuning.cz vs IE8
toto chovanie v IE8 mam potvrdene od dalsieho cloveka
- Návštěvník
-
Re: pctuning.cz vs IE8
Tohle se mi parkát stalo i na FF 3.5....
- joeqr
- Nováček

-
zacina to byt naozaj otravne
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problém je, že mně osobně se to nepodařilo odchytit - buď se to stalo ve 3 ráno nebo jsem byl zrovna v metru a až dneska se mi podařilo donutit správu serveru, aby mi v případě, že to padne poslali HTML, které server generuje. Pokud se to stane někomu z vás dříve, můžu poprosit o to samé? na pastebin... trochu národ sobě, já to prostě ještě na vlastní oči neviděl... díky
Burn in hell.
- joeqr
- Nováček

-
zrovna teraz to funguje bez problemov nech klikam kamkolvek
- mr.qeg
- Začátečník

-
Mně se to same přihodilo včera asi okolo 18:00 ve firefoxu 3.5.
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Právě, to je to... kdykoliv se podívám, jede to, jak má... a porucha trvá jen jeden životní cyklus cache...
btw. browser independent
btw. browser independent
Burn in hell.
- joeqr
- Nováček

-
hlasim dlasiu chybu - v sekcii Novinky, ked chcem pridat alebo odobrat autorovi premiu, tak ked na nu kliknem, tak sa mi otvori samotna newska, avsak neprida/neodrata premiu podla kliknutia. to musim vykonat nasledne este raz v samotnej newske. inymi slovami, pridat premiu ide iba ked mam rozkliknutu newsku. ak som na hlavnej stranke s newskami, tak to premiu neprida/neodoberie, ale iba otvori danu newsku.
edit:
mozno to nie je bug ale featura, hm?
edit:
mozno to nie je bug ale featura, hm?
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mozna se nepromaze poprve cache, rano se na to podivam s cistou hlavou
Burn in hell.
- bubanek
- Středně pokročilý

- zombux
- Odborník PCT

i operabubanek píše:FF 3.5
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Stejné i u mně (Opera 9.64, Opera 10, Firefox 3.5)
//už je to OK
//už je to OK
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem jediný, komu "Předchozí" a "Následující" připadá v novinkách divné?
IMHO by bylo lepší "Starší" a "Novější".
+ to od sebe alespoň oddělit mezerou (na 2. stránce a dále to je spojené za sebe bez jediné mezery).

IMHO by bylo lepší "Starší" a "Novější".
+ to od sebe alespoň oddělit mezerou (na 2. stránce a dále to je spojené za sebe bez jediné mezery).

PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to uz jsem mel myslim v Todo, zaridim, Rodney.
Burn in hell.