Outlook 2007 smazal inbox POMOC
- alienhan
- Začátečník

Outlook 2007 smazal inbox POMOC
Nainstaloval jsem si Office, zapnul Outlook, nastavil email - spokojenost,
ale poté jsem zjistil, že emaily přímo z emailu na internetu zmizely !!
Co mám dělat? Chci svoje emaily zpět !!
ale poté jsem zjistil, že emaily přímo z emailu na internetu zmizely !!
Co mám dělat? Chci svoje emaily zpět !!
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Outlook 2007 smazal inbox POMOC
Svoje emaily si neztratil, jen sou trvale ulozeny v Outlooku.
Doporucuji:
Nastroje --> Moznosti uctu --> Zmenit --> Detailni nastaveni .... a tady nekde bude moznost ponechat zpravy i na serveru.
Jiz stazene zpravy lze zpet nakopirovat jedine pomoci IMAP,
Doporucuji:
Nastroje --> Moznosti uctu --> Zmenit --> Detailni nastaveni .... a tady nekde bude moznost ponechat zpravy i na serveru.
Jiz stazene zpravy lze zpet nakopirovat jedine pomoci IMAP,
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- michalv
- Začátečník

-
Vím že přispívám do starého tematu ale měl ybch dotaz jestli někde není návod jak ty emaily z Outlooku dostat zpět na webové rozhraní?
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
- alienhan
- Začátečník

asi si je budeš muset přeposlat... pokud zprávy najdeš. Moje jsou nenávratně pryč...
- zombux
- Odborník PCT

IMAP, pokud tvůj provider mailu podporuje.michalv píše:Vím že přispívám do starého tematu ale měl ybch dotaz jestli někde není návod jak ty emaily z Outlooku dostat zpět na webové rozhraní?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Honzuna
- Nováček

-
Prosím vás stalo se mi totéž, uplně nepředstavitelně mě to na*ralo ... 5 let mám email na seznamu a teť chci otestovat outlook ... a fajn všechny maily mam v outlooku ale nedal jsem zanechat kopiie na serveru takže jsem v haji a na seznamu je prd.
Chci se zeptat co můžu dělat ... dočetl jsem se tu něco o IMAP, a co vím tak seznam.cz teť má otevřenou betaverzi IMAPu. Mám nějakou možnost to dotoho emailu pomocí IMAPu případně dostat ?
Popřípadě nevíte jestli třeba seznam nedělá nějaké zálohy, když si zavolám na technickou podporu ? Budu moc vděčnej za každou radu.
Chci se zeptat co můžu dělat ... dočetl jsem se tu něco o IMAP, a co vím tak seznam.cz teť má otevřenou betaverzi IMAPu. Mám nějakou možnost to dotoho emailu pomocí IMAPu případně dostat ?
Popřípadě nevíte jestli třeba seznam nedělá nějaké zálohy, když si zavolám na technickou podporu ? Budu moc vděčnej za každou radu.
- zombux
- Odborník PCT

jo, IMAP. nevím přesně jak funguje u seznamu, ale mělo by stačit ho aktivovat a změnit server příchozí pošty, pak se bude už všechno automaticky synchronizovat tak jak budeš potřebovat (alespoň takhle to zafungovalo u Centra)
- Honzuna
- Nováček

-
A jak převedu ten současnej POP3 účet pak na IMAP účet ? ( myslím přímo v Outlooku )
Prostě jak ho jakoby odpojím od toho POP3 spojení se seznamem, zanechám ty emaily v příjatejch a nastavím IMAP.
Prostě jak ho jakoby odpojím od toho POP3 spojení se seznamem, zanechám ty emaily v příjatejch a nastavím IMAP.
- zombux
- Odborník PCT

jak říkám, nevím jak to je na seznamu, musíš si o tom zjistit informace přímo od nich, nevím jestli to je v nápovědě nebo kde. na centru jsem si v nastavení aktivoval IMAP, a pak v nastavení účtu nahradil pop3.centrum.cz za imap.centrum.cz a rázem to fungovalo - samozřejmě s tím že IMAP je třeba krapet nastavit v outlooku - které složky se synchronizují, kam ukládat odeslanou poštu a tak.
- nula.jedna
- Nováček

-
zdravím, nechcel som zakladať novú tému tak to dám sem, snáď mi niekto poradí...
potreboval by som zistiť jak mazať poštu cez Outlook 2007 na servery gmail, mám to nastavené cez POP, v outlooku som nastavil nech mi poštu vymaže zo servera po odstránení z koša v outlooku, ale na servery aj tak ostane. na servery som ponechal nastavenie "ponechať kópiu Gmail v doručenej pošte", lebo potrebujem k nej mať prístup z viacerých zariadení a až keď ju vymažem na pc sa môže zmazať na servery.
vie mi niekto poradiť?
ďakujem
ps: IMAP protokol mi nevyhovuje
potreboval by som zistiť jak mazať poštu cez Outlook 2007 na servery gmail, mám to nastavené cez POP, v outlooku som nastavil nech mi poštu vymaže zo servera po odstránení z koša v outlooku, ale na servery aj tak ostane. na servery som ponechal nastavenie "ponechať kópiu Gmail v doručenej pošte", lebo potrebujem k nej mať prístup z viacerých zariadení a až keď ju vymažem na pc sa môže zmazať na servery.
vie mi niekto poradiť?
ďakujem
ps: IMAP protokol mi nevyhovuje