Outlook 2007 smazal inbox POMOC

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
alienhan
Začátečník
Začátečník

Outlook 2007 smazal inbox POMOC

Příspěvek od alienhan »

Nainstaloval jsem si Office, zapnul Outlook, nastavil email - spokojenost,
ale poté jsem zjistil, že emaily přímo z emailu na internetu zmizely !!

Co mám dělat? Chci svoje emaily zpět !!
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Outlook 2007 smazal inbox POMOC

Příspěvek od LiveBomb »

Svoje emaily si neztratil, jen sou trvale ulozeny v Outlooku.

Doporucuji:
Nastroje --> Moznosti uctu --> Zmenit --> Detailni nastaveni .... a tady nekde bude moznost ponechat zpravy i na serveru.

Jiz stazene zpravy lze zpet nakopirovat jedine pomoci IMAP,
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
michalv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michalv »

Vím že přispívám do starého tematu ale měl ybch dotaz jestli někde není návod jak ty emaily z Outlooku dostat zpět na webové rozhraní?
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
alienhan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alienhan »

asi si je budeš muset přeposlat... pokud zprávy najdeš. Moje jsou nenávratně pryč...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

michalv píše:Vím že přispívám do starého tematu ale měl ybch dotaz jestli někde není návod jak ty emaily z Outlooku dostat zpět na webové rozhraní?
IMAP, pokud tvůj provider mailu podporuje.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Honzuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzuna »

Prosím vás stalo se mi totéž, uplně nepředstavitelně mě to na*ralo ... 5 let mám email na seznamu a teť chci otestovat outlook ... a fajn všechny maily mam v outlooku ale nedal jsem zanechat kopiie na serveru takže jsem v haji a na seznamu je prd.

Chci se zeptat co můžu dělat ... dočetl jsem se tu něco o IMAP, a co vím tak seznam.cz teť má otevřenou betaverzi IMAPu. Mám nějakou možnost to dotoho emailu pomocí IMAPu případně dostat ?

Popřípadě nevíte jestli třeba seznam nedělá nějaké zálohy, když si zavolám na technickou podporu ? Budu moc vděčnej za každou radu.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, IMAP. nevím přesně jak funguje u seznamu, ale mělo by stačit ho aktivovat a změnit server příchozí pošty, pak se bude už všechno automaticky synchronizovat tak jak budeš potřebovat (alespoň takhle to zafungovalo u Centra)
Honzuna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzuna »

A jak převedu ten současnej POP3 účet pak na IMAP účet ? ( myslím přímo v Outlooku )

Prostě jak ho jakoby odpojím od toho POP3 spojení se seznamem, zanechám ty emaily v příjatejch a nastavím IMAP.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jak říkám, nevím jak to je na seznamu, musíš si o tom zjistit informace přímo od nich, nevím jestli to je v nápovědě nebo kde. na centru jsem si v nastavení aktivoval IMAP, a pak v nastavení účtu nahradil pop3.centrum.cz za imap.centrum.cz a rázem to fungovalo - samozřejmě s tím že IMAP je třeba krapet nastavit v outlooku - které složky se synchronizují, kam ukládat odeslanou poštu a tak.
nula.jedna
Nováček
Nováček

Příspěvek od nula.jedna »

zdravím, nechcel som zakladať novú tému tak to dám sem, snáď mi niekto poradí... :(

potreboval by som zistiť jak mazať poštu cez Outlook 2007 na servery gmail, mám to nastavené cez POP, v outlooku som nastavil nech mi poštu vymaže zo servera po odstránení z koša v outlooku, ale na servery aj tak ostane. na servery som ponechal nastavenie "ponechať kópiu Gmail v doručenej pošte", lebo potrebujem k nej mať prístup z viacerých zariadení a až keď ju vymažem na pc sa môže zmazať na servery.
vie mi niekto poradiť?
ďakujem

ps: IMAP protokol mi nevyhovuje
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“