Modrá smrt
- Jaroslav
- Nováček

-
Modrá smrt
Dobrá den, potřebuji poradit s problémem:" Modrá smrt ", pronásleduje mně již rok a půl. Vždy je poškozen jiný soubor. Hlášení: Poškozen: BAD_POOL_HEADER nebo potíže způsobil win32k.sys nebo Config/system, ntfs.sys a.t.d. několikrát jsem provedl opravu přes F 8, několikrát opravu přes instalační CD, několikrát jsem přeinstaloval Windows včetně sformátování HDD. Vžda po několika dnech se vše opakuje. Na př. Od 11.7. do 20.7 mi spadl PC ( modrá smrt ) 4 x. Mám Kerio, Eset smárt Security 3, vypnuté všechny aktualizace, spuštěnou bránu firewal, zablokované sdílení, nevíte proč se to dějě a jestli nejde nějak vypnout ochrana PC přes Windows? Děkuji za pomoc. J.J.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Modrá smrt
S veľkou pravdepodobnosťou pôjde o hardvérovú chybu. Skontroluj operačnú pamäť s memtestom a taktiež pevný disk S.M.A.R.T.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jak říkal sTano11, ale můžou to byt i napořená win, tím memtestem začni.
- kocourleo
- Začátečník

Do prohlížeče událostí ses díval?
Start, Nastavení, Ovládací panely, nástroje pro správu, Prohlížeč událostí, Systém
Tam zkontroluj červená kolečka s bílými křížky, což jsou problémy. Zjistíš podrobnější oinformace.
Start, Nastavení, Ovládací panely, nástroje pro správu, Prohlížeč událostí, Systém
Tam zkontroluj červená kolečka s bílými křížky, což jsou problémy. Zjistíš podrobnější oinformace.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Jaroslav
- Nováček

-
Dík za cestu, je tam 107 chyb za dnešek, než to opšt spadlo (DCOM, Service Control Manager, Windivs Update Agent), ale nevím co s tím, nejsem tak zběhlý, umím jen základní věci. Je zajímavé, měl jsem op. systémy Win 3.10, 3.11, 95 , 98 a XP, vyměňoval jsem RAM, grafiky i procesory, včetně přetaktování a nikdy mi to PC neudělaly, ale nebyl jsem na netu. JJ.kocourleo píše:Do prohlížeče událostí ses díval?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Dej tam pres noc memtest a uvidis, treba to jsou jen nabořená win, třeba odcházi MB, kdo ví...
- Jaroslav
- Nováček

-
memtest mi nejde spustit, vypisuje: C:\P.F\ALWIL ...\AVAST4\ ASWMONDS.SYSEnter target diskette drive: zadám "A", chce to sformátovat disketu a dát E-nikam to nevede, nevim co dál a v S.M.A.R.T. -Sandra se neorientuji, je anglicky, není někde čeština? Projel jsem HDD přes CHKDSK/F, žádné chybné sektory. JJDzin píše:Dej tam pres noc memtest a uvidis, treba to jsou jen nabořená win, třeba odcházi MB, kdo ví...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Memtest lze vypálit na CD nebo dát na tu disketu je to ve FAQ, je treba do nej " nabootovat " ne ho pustit z win.
Proto ta hláška, jeslti ho mas na flopce tak reset, jdi do BIOSu dej boot z flopky a nech to min 6h pracovat nebo do te doby jestli tam nebude chyba...
Proto ta hláška, jeslti ho mas na flopce tak reset, jdi do BIOSu dej boot z flopky a nech to min 6h pracovat nebo do te doby jestli tam nebude chyba...
- Jaroslav
- Nováček

-
Nedaří se, navštívím známé a pak se ozvu. JJ.Dzin píše:Memtest lze vypálit na CD nebo dát na tu disketu je to ve FAQ, je treba do nej " nabootovat " ne ho pustit z win.