Modrá smrt

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Jaroslav
Nováček
Nováček

Modrá smrt

Příspěvek od Jaroslav »

Dobrá den, potřebuji poradit s problémem:" Modrá smrt ", pronásleduje mně již rok a půl. Vždy je poškozen jiný soubor. Hlášení: Poškozen: BAD_POOL_HEADER nebo potíže způsobil win32k.sys nebo Config/system, ntfs.sys a.t.d. několikrát jsem provedl opravu přes F 8, několikrát opravu přes instalační CD, několikrát jsem přeinstaloval Windows včetně sformátování HDD. Vžda po několika dnech se vše opakuje. Na př. Od 11.7. do 20.7 mi spadl PC ( modrá smrt ) 4 x. Mám Kerio, Eset smárt Security 3, vypnuté všechny aktualizace, spuštěnou bránu firewal, zablokované sdílení, nevíte proč se to dějě a jestli nejde nějak vypnout ochrana PC přes Windows? Děkuji za pomoc. J.J.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Modrá smrt

Příspěvek od Stano K. »

S veľkou pravdepodobnosťou pôjde o hardvérovú chybu. Skontroluj operačnú pamäť s memtestom a taktiež pevný disk S.M.A.R.T.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jak říkal sTano11, ale můžou to byt i napořená win, tím memtestem začni.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Do prohlížeče událostí ses díval?

Start, Nastavení, Ovládací panely, nástroje pro správu, Prohlížeč událostí, Systém

Tam zkontroluj červená kolečka s bílými křížky, což jsou problémy. Zjistíš podrobnější oinformace.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Jaroslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jaroslav »

kocourleo píše:Do prohlížeče událostí ses díval?

Start, Nastavení, Ovládací panely, nástroje pro správu, Prohlížeč událostí, Systém

Tam zkontroluj červená kolečka s bílými křížky, což jsou problémy. Zjistíš podrobnější oinformace.
Dík za cestu, je tam 107 chyb za dnešek, než to opšt spadlo (DCOM, Service Control Manager, Windivs Update Agent), ale nevím co s tím, nejsem tak zběhlý, umím jen základní věci. Je zajímavé, měl jsem op. systémy Win 3.10, 3.11, 95 , 98 a XP, vyměňoval jsem RAM, grafiky i procesory, včetně přetaktování a nikdy mi to PC neudělaly, ale nebyl jsem na netu. JJ.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Dej tam pres noc memtest a uvidis, treba to jsou jen nabořená win, třeba odcházi MB, kdo ví...
Jaroslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jaroslav »

Dzin píše:Dej tam pres noc memtest a uvidis, treba to jsou jen nabořená win, třeba odcházi MB, kdo ví...
memtest mi nejde spustit, vypisuje: C:\P.F\ALWIL ...\AVAST4\ ASWMONDS.SYSEnter target diskette drive: zadám "A", chce to sformátovat disketu a dát E-nikam to nevede, nevim co dál a v S.M.A.R.T. -Sandra se neorientuji, je anglicky, není někde čeština? Projel jsem HDD přes CHKDSK/F, žádné chybné sektory. JJ
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Memtest lze vypálit na CD nebo dát na tu disketu je to ve FAQ, je treba do nej " nabootovat " ne ho pustit z win.
Proto ta hláška, jeslti ho mas na flopce tak reset, jdi do BIOSu dej boot z flopky a nech to min 6h pracovat nebo do te doby jestli tam nebude chyba...
Jaroslav
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jaroslav »

Dzin píše:Memtest lze vypálit na CD nebo dát na tu disketu je to ve FAQ, je treba do nej " nabootovat " ne ho pustit z win.
Proto ta hláška, jeslti ho mas na flopce tak reset, jdi do BIOSu dej boot z flopky a nech to min 6h pracovat nebo do te doby jestli tam nebude chyba...
Nedaří se, navštívím známé a pak se ozvu. JJ.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“