Dotaz k "Po spuštění"

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Dotaz k "Po spuštění"

Příspěvek od slaava »

Zdravim, nevim, jestli nazev tematu odpovida presne memu dotazu, ale vic by se tam toho moc neveslo. Takze k dotazu :) Jde nejak udelat, aby se mi po spusteni PC a naslednem prihlaseni spustil program treba s pulminutovym spozdenim? Jde mi o to, ze mam konflikt mezi speedfan x ATT x nod32. Obcas se mi stane, ze system hned po startu vytuhne - pri nacitani nod-u. udela to treba jen 1 z 20ti spusteni, ale udela. Pred tydnem jsem delal format, takze zasvineny to nebude a kdyz jsem mel jen nod, bez nainstalovanyho SF a ATT, tak mi to slo v pohode. Je to sice malickost, ale radeji bych se toho zbavil :) predem dekuji za jakoukoliv odpoved :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Dotaz k "Po spuštění"

Příspěvek od NoTHX »

Namísto zástupce v "Po spuštění" vytvoř patřičnou úlohu nebo úlohy v Plánovači úloh, tam lze zpoždění nastavit. Pokud bys přesto trval na zástupci v Po spuštění, šlo by to udělat jednoduchým dávkovým souborem, kde bys vymyslel "práci" na stanovenou dobu (ping apod.) a až pak by byl onen příkaz... jen mi tohle řešení přijde jako zvěrstvo :) silně doporučuji ten plánovač :)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

jojo, po odeslani prispevku jsem v planovaci nasel jen moznost spozdeni v minutach a k tomu jeste pri necinnosti... takze jsem to na tvuj popud prohledal vice a je to tak, v Aktivacni signaly/upravit je moznost spozdeni ulohy :) takze to je presne ono, co jsem hledal :) mockrat dekuji za radu :up: mej se :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

udelej si batak, kde bude:
:: program1
c:\cesta\program1.exe
:: pause 10 sec
ping -n 10 -l 1 127.0.0.1
:: program2
c:\cesta\program2.exe
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

dik za dalsi tip, ale prijde mi to docela krkolomny :) radeji zustanu u toho, co jsem nastavil jiz v Planovaci uloh :)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“