Project: MACHINA FATIFERA (first mod) EDIT 7.3 UNDER WATER

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

LetisVT
Začátečník
Začátečník

Re: Project: MACHINA FATIFERA (first mod) EDIT 7.3 UNDER WATER

Příspěvek od LetisVT »

paráda jen si myslim,že tolik fanů(i když regulovanejch) musí dělat hroznej bordel..
jinak pokračuj chtěl bych vidět finální verzi:)

//ZdenekSveda: :evil: W1ck, LetisVT Nevytahujte zbytečně staré thready ! :evil:
Hexeus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hexeus »

ZdenekSveda: Co je špatného na komentu u threadu který byl založen před nějakou dobou?

//Trinom: Třeba to, že se to bere jako posthunt, zde vysloveně zbytečný, neboť se tu nepočítají posty.

//ZdenekSveda: poslední komenty se zde přidávaly v březnu a najednou v srpnu sem někdo nesmyslně začne psát. To opravdu není koment do threadu, který by byl založen před nějakou dobou.
Did you see my project?? - MACHINA FATIFERA

EXTREME SYSTEM<>CASE:Lian-Li Armorsuit^^^PSU:Tagan Piperock 1300 watt^^^MB:Asus Rampage Extreme x48^^^CPU:C2Q9550^^^RAM:Corsair 2x2Gb DDRIII 1600mhz CL7^^^VGA:2x Sapphire HD4870 in Crossfire^^^HDD:2x Samsung Spinpoint F1 250Gb RAID 0 + 2tb RAID 1 MIRROR^^^Periferie:Razer Lycosa & Cooperhead^^^OS:Win VIsta x64
WATERCOOLING<>CPU:Swiftech Apogee GTZ^^^NB:Swiftech MCW-NBMAX^^^MOSFET:N/A^^^RAM:Koolance RAM-30-V06 DUAL-Cooler (2x)^^^HDD:Innovatek HDM L-Pro (4x)^^^VGA:Koolance VID-487 (2x)^^^EXP:Koolance 120mm (2x)^^^PUMP:Innovatek HPPS (2x)
WATERCOOL COMMING UP : JANUARY 2009
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

sorry ale já sem to nevytáhl měl jsem to téma nahoře+poslední post byl před jednim dnem tak sem tam napsal..
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Trinom píše: //Trinom: Třeba to, že se to bere jako posthunt, zde vysloveně zbytečný, neboť se tu nepočítají posty.
Tohle myslíš vážně? Myslíš, že sem lidé píší kvůli tomu, aby si pripsali post? Klidně mi včechny záznamy smaž a zruš mi počítadlo. Neonanuji nad počtem postů a myslím, že je nás takových naprostá většina. S takovými názory snad ani nemůžeš být moderátor...
ZdenekSveda píše: //ZdenekSveda: poslední komenty se zde přidávaly v březnu a najednou v srpnu sem někdo nesmyslně začne psát. To opravdu není koment do threadu, který by byl založen před nějakou dobou.
Přesně jak píše Hexeus, proč nekomentovat post, který je pár měsíců starý? Navíc ve vláknu, které aktivitou přímo přetéká, že to dělá takový bordel, abys musel psat své poznámky...? Vždyť je na první straně post založen - pá 24. říjen 2008, 8:52. NA PRVNÍ STRANĚ. Co na tom Hexově modu tak zestárlo, že už patři na smetiště?

Někdy to s tím moderováním trochu přeháníte. Kdyby se mi libílo něco v tématu, tak se klidně zeptám, jak to dotyčný třeba udělal a nebudu zjíšťovat, kdy napsal poslední post. Přece mu nebudu psát SZ, abych měl odpověď jen pro sebe... a on plnou schránku - to přece nikomu nepomůže, pokud to nenapíše přímo do tématu.

Sorry za OT, ale tohle fakt nechápu. Buzerovat v tématech, kde je pár příspěvků měsíčně. Tak a do mě...
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Hexeus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hexeus »

//ZdenekSveda: poslední komenty se zde přidávaly v březnu a najednou v srpnu sem někdo nesmyslně začne psát. To opravdu není koment do threadu, který by byl založen před nějakou dobou.
Můžeš mi prosím specifikovat termín "nějaká doba" ?
Podle mě je vcelku výstižný na období trvající cca 4 měsíce. Jak píše Shaquille:
Sorry za OT, ale tohle fakt nechápu. Buzerovat v tématech, kde je pár příspěvků měsíčně
Akorát onanujete na tom jak ste hrozně hustý moderátoři na PC Tuning fóru a všechny buzerujete místop abyste se snažili o rozvoj fóra a jeho propagaci. Tohle lidi akorát odradí. Myslím si že tahle sestava na smetiště opravdu nepatří, ale pokud si to Ó Nejvyšší myslíte tak se vám überomlouvám.

A tohle není poprvý co se setkávám s arogancí moderátorů na tomhle fóru. Myslím si že by lidi který tady moderujou neměli bejt Egomasturbanti který zajímá jen jak někoho spláchnout, protože je jim v průměru 18 a mají tu nejmocnější zbraň jakou jim maminka dala. Klávesnici od logitechu....

A račte mě klidně linčovat

EXTREME SYSTEM<>CASE:Lian-Li Armorsuit^^^PSU:Tagan Piperock 1300 watt^^^MB:Asus Rampage Extreme x48^^^CPU:C2Q9550^^^RAM:Corsair 2x2Gb DDRIII 1600mhz CL7^^^VGA:2x Sapphire HD4870 in Crossfire^^^HDD:2x Samsung Spinpoint F1 250Gb RAID 0 + 2tb RAID 1 MIRROR^^^Periferie:Razer Lycosa & Cooperhead^^^OS:Win VIsta x64
WATERCOOLING<>CPU:Swiftech Apogee GTZ^^^NB:Swiftech MCW-NBMAX^^^MOSFET:N/A^^^RAM:Koolance RAM-30-V06 DUAL-Cooler (2x)^^^HDD:Innovatek HDM L-Pro (4x)^^^VGA:Koolance VID-487 (2x)^^^EXP:Koolance 120mm (2x)^^^PUMP:Innovatek HPPS (2x)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

OT...musím se zastat moderátorů...protože jak se můžete podívat, tak oba mistři posthunteři jsou naprostí nováčci a mají pár příspěvků...ano, je tu plno dalších nováčků, ale jen nějaká část z nich posthuntuje aneb postovat co to jde a přitom postují i do témat, kde je příspěvek starý třeba u několik měsíců...proto se i tomuto snažím vyhýbat a každý logicky myslící uživatel nebude příspívat v takovém tématu...neřeknu, kdyby v jejich příspěvcích byla nějaká rada nebo něco podobného, ale prostě jen napíšou "to je dobré", "dobrá práce",...a informační hodnota tohoto příspěvku je nulová...btw Zdenek není žádný Egomasturbant a ani plno dalších moderátorů, co znám a jen díky jim a adminům je zde takový pořádek...konec OT
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Blue Storm píše:OT...
"to je dobré", "dobrá práce",...a informační hodnota tohoto příspěvku je nulová...
...konec OT
neprijde mi tato informace nulova. Mozna pro tebe, ale urcite ne pro autora. Myslim, ze Hexe minimalne potesi, kdyz mu nekdo napise, ze se mu jeho projekt libi. Komentuje prece projekt, neutíká nikam od tématu. Jde o to, že tohle není bazar, podívej se, kolik postů tu měsíčně přibude. Je nutné takto moderovat (buzerovat) tutu část diskuze - projekty. Myslíš, že Hexeus sem dá i foto svého budoucího PC? Nemyslím si to... a je to škoda, rozhodně větší, než příspěvek, který pro tebe neměl význam. Tohle skutečně od další "práce" na tématu odradí.

Nedelam si na uzivatele nazor podle data jejich registrace, ani podle poctu postu. Jestli ty jo, lituju te. Treba si udelal registraci, jen aby napsal Hexovi, že se mu jeho práce líbí... Trocha lidskusti by neskodila.

Proc vlastne, podle vas stare, projekty nezamknete? Lenost?

btw. Trinom neni ani moderatorem diskuze - vidim jen Stoobiho a ZdenekSveda... Ne ze by to nejak snizovalo Trinomovy kvality (ani jej neznam) jen mi to prijde stejne poruseni pravidel, jako napsat prispevek k tematu, ktere je v prehledu na prvni strane.

//Trinom: Pokud ti vadí, že jsem se vložil do diskuze, tak je to jen proto, že mám ústní dohodu se Zbyškem (mod ZdenekSveda), že mu sem tu a tam nakouknu a případně helfnu. Stoobi tu není, jak je rok dlouhej. To, že tu nejsem jmenovitě vypsaný neznamená vůbec nic. Potírání OT a PH je naší povinností a na tomto fóru je již dlouholetým zvykem, že do starých témat se nepíše, pokud člověk nechce něco řešit, případně v tom smysluplně pokračovat. Příspěvky typu "Tak to je mazec!" jsou považvány za PH. Já jsem toto nepsané pravidlo nevymyslel, ale když se jím doteď mohli řídit všichni, tak proč je tu najednou hlouček dobráků, kteří se snaží o pravý opak? Tady se opravdu příspěvky nepočítají, takže pokud chcete napsat svoje sympatie konkrétně zde k nějakému modu, tak prostě pošlete autorovi SZ, třeba si i pokecáte.
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 5700X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
BigOHenry
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BigOHenry »

Naprosto souhlasim, docela me prekvapilo, kdyz nekdo napise post k par mesicu staremu tematu a vy ho za to zbuzerujete. Ano, beru to, ale treba u rok starych. Treba autor nema moc cas a kdyz mu par lidi napise, ze by radi videli vysledek, tak ho to muze trochu popostrcit a zacit na tom zas trochu delat. Kazdopadne by to chtelo v pravidlech stanovit presnou dobu kdy je to stare tema a kdy aktualni...

P.S.: A myslim si ze drtive vetsine lidi je uplne sumak kolik kde maji postu...Uz nekoho vidim jak proleza forum a hleda kde co napsat :lol: :lol: :lol:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz @ 3,57GHz + Noctua NH-U12P MB: Asus Rampage Formula - Intel X48 FSB 333MHz @ 420MHz RAM: Patriot DIMM 4096MB DDR II 800MHz @ 1050MHz 5-5-5-12 2,2V GFX: Sapphire HD 4870 512MB HDD1: Seagate Barracuda 7200.11 640GB SATA II HDD2: Seagate Barracuda 7200.10 320GB SATA II SOUND: Creative Labs X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-e POW: Corsair TX750 750W OS: Windows 7 Professional x64
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Tak abych se také vyjádřil. Vše už bylo vlastně řečeno, ale zopakujeme si to:
Shaquille píše:Kdyby se mi libílo něco v tématu, tak se klidně zeptám, jak to dotyčný třeba udělal a nebudu zjíšťovat, kdy napsal poslední post.
Ano, správně. Pokud se chce někdo na něco zeptat k danému projektu, může se normálně zeptata přímo zde v diskusi a vytáhnout klidně několik let starý thread. Tady se ovšem bavíme o tom, že někdo zase vytáhnul staré téma jen kvůli tomu, aby napsal: jo, je to dobrý. Tohle je opravdu považováno za PH! Nejde o žádný dotaz k věci a opravdu to nepomůže nikomu (ani autorovi).
Hexeus píše:Můžeš mi prosím specifikovat termín "nějaká doba" ?
Tento termín jsi zavedl v diskusi právě ty a já ho opět použil,. tedy vysvětlování opravdu není na mě.

Hexeus píše:Myslím si že by lidi který tady moderujou neměli bejt Egomasturbanti který zajímá jen jak někoho spláchnout, protože je jim v průměru 18 a mají tu nejmocnější zbraň jakou jim maminka dala. Klávesnici od logitechu....
Teď jsi na to kápnul :D . Když mi kdysi bylo těch zmíněných 18, o PCT jsem ještě pomalu ani nevěděl, natož abych tu dělal moda a přidělával si starosti.

Tedy krátké shrnutí:

Není to o tom stanovovat nějaká pravidla určující, kdy je post starý, nebo nový. Pokud se někdo chce zeptat na nějaký výrobní postup, nebo prostě jakýkoli dotaz k věci, je to vítáno (mohlo by to zajímat i více lidí). Ovšem pokud někdo jen vytáhne neaktuální téma kvůli příspěvku typu: "Líbí se mi to", jedná se jednoznačně o zbytečný post, který je na tomto fóru hodnocen jako PH už od dávných dob. Není to tedy o žádné buzeraci uživatelů, ale pouze o úklidu fŕa a dodržování jeho jasných pravidel.

Dělší debata na toto téma je dále zcela zbytečná, jelikož vše bylo řečeno a není nutné tím zaplňovat toto téma, které má být výhradně o daném projektu.
W1ck
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W1ck »

muzu li to napsat za sebe tak jsem novacek asi dva roky stary ;] posthunter nejsem nemam to zapotrebi, ale nevedel sem ze bych jako tim ze nekomu pochvalim jeho praci v aktivnim tematu [ne nekoukal sem na datum posledni aktivity - ale bylo nahore] bych mohl nakrknout nejakeho moderatora, neprispivam do fora jen procitam a koukam, omlouvam se ze jsem udelal neco proti pravidlum ... jiz se tak nestane
SquirrelCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SquirrelCZE »

tak, muzu se zeptat jak jsi pokrocil s tou bocnici? :) P.S: jestli jsi jeste nevyresil ten cad, napis mi zpravu, rekneme ze jedno reseni mne napada
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Mohl by jsi mě prosím zde napsat tvou aktuální sestavu která je tam osazená ? krom te formule si nedovedu nic představit, zajímala by mě cena té case bez uprav.
Díky
jawakiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jawakiller »

Co to tu pisete asi nesledujete internet ze?tento projekt je hodne stary a nemyslim ze ten clovek co to sem dal tohle udelal vlastnima rukama uz jen z duvodu ze se tohle obevilo na US serweru kde vlastnik skrine ovlada skvele angl. konkretne je ten mod ke shlednuti zde : http://www.bit-tech.net/ ano je to skvela prace ale myslim ze tu se nekdo chlubi cizim perim a to urazi poctive moddery
cosotraX*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cosotraX* »

tak sem dej presny odkaz
Time machine: Intel Core i5 750 - 4.01 GHz - 1,3V| ASUS P7P55D | Kingston HyperX T1 2x4GB 1600MHz CL9 | AMD Radeon HD6790 1GB | Seagate Barracuda 7200.11 ST3750330AS | Seasonic SS-500ET | Primecooler MeshCase
Notebook: Acer TravelMate 5330 + Intel Core 2 Duo T5250 1.5 GHz | 3 GB ram
Hexeus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hexeus »

jawakiller píše:Co to tu pisete asi nesledujete internet ze?tento projekt je hodne stary a nemyslim ze ten clovek co to sem dal tohle udelal vlastnima rukama uz jen z duvodu ze se tohle obevilo na US serweru kde vlastnik skrine ovlada skvele angl. konkretne je ten mod ke shlednuti zde : http://www.bit-tech.net/ ano je to skvela prace ale myslim ze tu se nekdo chlubi cizim perim a to urazi poctive moddery

Mohl bych poprosit o přesný odkaz ? To co píšeš je nesmysl. Toto je můj poměrně již starý projekt, který jsem postavil sám.
Krom toho, jsem dokonce vyfocenej na jedné z těch fotek, takže nevím kde si vzal dojem že jsem to ukradl.
Prosím tedy o přesné informace.

Jarysmen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jarysmen »

super práce sám si vůbec nedovedu představit jak bych sám něco podobného tvořil :o vypadá to fakt luxusně 8-) jsem zvědavej na finální verzi určo to sem pak postni :oops:
kua škoda že jsem tak levej na šecko :-D taky bych někdy chtěl zkusit něco podobného :oops:
jen tak dál :wink:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“