jinak pokračuj chtěl bych vidět finální verzi:)
//ZdenekSveda:
Moderátor: L4mka

Tohle myslíš vážně? Myslíš, že sem lidé píší kvůli tomu, aby si pripsali post? Klidně mi včechny záznamy smaž a zruš mi počítadlo. Neonanuji nad počtem postů a myslím, že je nás takových naprostá většina. S takovými názory snad ani nemůžeš být moderátor...Trinom píše: //Trinom: Třeba to, že se to bere jako posthunt, zde vysloveně zbytečný, neboť se tu nepočítají posty.
Přesně jak píše Hexeus, proč nekomentovat post, který je pár měsíců starý? Navíc ve vláknu, které aktivitou přímo přetéká, že to dělá takový bordel, abys musel psat své poznámky...? Vždyť je na první straně post založen - pá 24. říjen 2008, 8:52. NA PRVNÍ STRANĚ. Co na tom Hexově modu tak zestárlo, že už patři na smetiště?ZdenekSveda píše: //ZdenekSveda: poslední komenty se zde přidávaly v březnu a najednou v srpnu sem někdo nesmyslně začne psát. To opravdu není koment do threadu, který by byl založen před nějakou dobou.

Můžeš mi prosím specifikovat termín "nějaká doba" ?//ZdenekSveda: poslední komenty se zde přidávaly v březnu a najednou v srpnu sem někdo nesmyslně začne psát. To opravdu není koment do threadu, který by byl založen před nějakou dobou.
Akorát onanujete na tom jak ste hrozně hustý moderátoři na PC Tuning fóru a všechny buzerujete místop abyste se snažili o rozvoj fóra a jeho propagaci. Tohle lidi akorát odradí. Myslím si že tahle sestava na smetiště opravdu nepatří, ale pokud si to Ó Nejvyšší myslíte tak se vám überomlouvám.Sorry za OT, ale tohle fakt nechápu. Buzerovat v tématech, kde je pár příspěvků měsíčně

neprijde mi tato informace nulova. Mozna pro tebe, ale urcite ne pro autora. Myslim, ze Hexe minimalne potesi, kdyz mu nekdo napise, ze se mu jeho projekt libi. Komentuje prece projekt, neutíká nikam od tématu. Jde o to, že tohle není bazar, podívej se, kolik postů tu měsíčně přibude. Je nutné takto moderovat (buzerovat) tutu část diskuze - projekty. Myslíš, že Hexeus sem dá i foto svého budoucího PC? Nemyslím si to... a je to škoda, rozhodně větší, než příspěvek, který pro tebe neměl význam. Tohle skutečně od další "práce" na tématu odradí.Blue Storm píše:OT...
"to je dobré", "dobrá práce",...a informační hodnota tohoto příspěvku je nulová...
...konec OT

Ano, správně. Pokud se chce někdo na něco zeptat k danému projektu, může se normálně zeptata přímo zde v diskusi a vytáhnout klidně několik let starý thread. Tady se ovšem bavíme o tom, že někdo zase vytáhnul staré téma jen kvůli tomu, aby napsal: jo, je to dobrý. Tohle je opravdu považováno za PH! Nejde o žádný dotaz k věci a opravdu to nepomůže nikomu (ani autorovi).Shaquille píše:Kdyby se mi libílo něco v tématu, tak se klidně zeptám, jak to dotyčný třeba udělal a nebudu zjíšťovat, kdy napsal poslední post.
Tento termín jsi zavedl v diskusi právě ty a já ho opět použil,. tedy vysvětlování opravdu není na mě.Hexeus píše:Můžeš mi prosím specifikovat termín "nějaká doba" ?
Teď jsi na to kápnulHexeus píše:Myslím si že by lidi který tady moderujou neměli bejt Egomasturbanti který zajímá jen jak někoho spláchnout, protože je jim v průměru 18 a mají tu nejmocnější zbraň jakou jim maminka dala. Klávesnici od logitechu....

jawakiller píše:Co to tu pisete asi nesledujete internet ze?tento projekt je hodne stary a nemyslim ze ten clovek co to sem dal tohle udelal vlastnima rukama uz jen z duvodu ze se tohle obevilo na US serweru kde vlastnik skrine ovlada skvele angl. konkretne je ten mod ke shlednuti zde : http://www.bit-tech.net/ ano je to skvela prace ale myslim ze tu se nekdo chlubi cizim perim a to urazi poctive moddery