Opět Genius 5.1 HT

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Pepo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pepo »

ICE píše:
Sentenced píše:Jen pro upresneni.. bude to v pristim Computeru a ne v tom co vysel vcera - (18.9.2003).
ach boze, computer... to zas bude blabolu a nepresnosti.

Osobne premyslim o 5.1 karte, ale jde mi i dost o cenu. Hodne koukam po Hercules G-muse 5.1. Stoji 500 a me by mohla stacit. nemate s ni nekdo zkusenosti? V nejakym testu psali ze ma lepsi zvuk jak Live!.

ICE
mam skusenosti len s herculesom digifire 7.1 za 182 SK s DPH - super
MB: Epox 8RDA3+ rev2.1 nForce2 400 MHz FSB,CPU: AMD Athlon 2500+ /333 Barton,HDD: S-ATA Seagate 120 GB 8MB Cache,VGA: Ati Saphire Radeon 9600 XT,SOUND CARD:Hercules Gamesurround DigiFire 7.1,LCD: Proview 17" 780,REPRO: Genius HT 5.1,CD-RW: Asus 52x32x52
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Pepo píše:
ICE píše: ach boze, computer... to zas bude blabolu a nepresnosti.

Osobne premyslim o 5.1 karte, ale jde mi i dost o cenu. Hodne koukam po Hercules G-muse 5.1. Stoji 500 a me by mohla stacit. nemate s ni nekdo zkusenosti? V nejakym testu psali ze ma lepsi zvuk jak Live!.

ICE
mam skusenosti len s herculesom digifire 7.1 za 182 SK s DPH - super
to uz je davno co jsem to psal... muse 5.1 neni dobra karta... ted mam prave zminovany Digifire :)

kua... zas pisu of topic :)

jinak co se tyce ech geniusu... tak vyjimecne se zase na necem shodnu s Wilikem... Zvuk je plochej... na hudbu na nic... na hry a filmy super :)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“