FINISH
Dopredu upozornujem že je to moja úplna prvotina čo sa týka úpravy PC vôbec (a dúfam že aj posladná keďže ma to stálo obrovské množstvo síl - hlavne psychických
Možno sa to niekomu zdá jednoduché, "zoberiem bubon, vyrežem diery, nastriekam a nahádžem tam HW...". Pravda je však iná, veľmi jednoduché sa mi to nezdalo. Treba si uvedomiť že tvar case je úplne niečo iné ako normálna case a preto bolo najťažšou vecou vôbec všetko premyslieť a uložiť si to v hlave. Napr. taký kôš na mechaniky, to bola riadna makačka... A vôbec, problémy som mal aj so samotným HW keďže tam nebolo miesto a nemal som ho tam ako narvať. Preto som musel zakotviť pri maličkej základnej doske ktorá tam len tak tak pasuje.
Chvalabohu, všetko som vyriešil a teraz sa z toho náramne teším. Možno to nieje nič úžasné ani svetoborné, radosť z vlastnej práce je proste na nezaplatenie
Dosť bolo kecov, tú sú finálne fotky...
Teším sa na akékoľvek názory

Ešte by som rád dodal že som sa snažil spraviť nízkorozpočtovú skrinku. Na jej výrobu som minul niečo cez 600sk čo je myslím slušné (a aj to bola len farba a plexi). Všetko ostatné je robené doma na kolene.