noTHX: ted nevim, o cem mluvis ...
ano, i ja zastavam nazor, ze kupovani si vybavy neni hezka vec, ale uz jsem zminil ... jak dlouho bude hra nekoho bavit, kdyz si koupi okamzite to nejlepsi ? navic plne vybavena lod prijde jiste na dobrych 10.000 Kc a to uz si taky jen tak nekdo nedovoli.
A BigPoint se velmi snazi hru neustale vylepsovat, takze nedavno se objevily nove chipy do extra ... zmenilo se ovladani (pomoci klaves), zvetsila se plocha okna ... a ted o vikendu dostal skoro kazdy 10.000U jako omluvu za obcasne nestihani serveru ... a navic poskytl BP Vybranym uzivatelum Premium ucet na cely mesic ...
ja jsem se nedurdil, jen jsem chtel uvest veci na pravou miru, protoze shadow vytahl nejhorsi clanek o DO na netu.
P.S. synovec hral travian a nakonec ho musel vzdat, protoze ho zkusenejsi hraci totoalne rozdrtili a nikoliv kvuli tomu, ze by byl tak slaby, ale proste kvuli tomu, ze nemohl celit tem, kteri hru hrali na stejnem serveru o par mesicu dele ... nebo zkuste naskocit dneksa jako noob do WoW, CoD atd. na public to ctaci, ale bez skillu budete porad mrtvi
A DO neni v tomto smeru vyjimkou ... slabe G je lahudka pro dobre vybavene BB nebo skupinu spolupracujicich lodi.