Prosím rozvést, nepochopil jsemWoyta píše:Jednoduche reseni. Podlepit.
njn, jsou takový čistší než zbytek. Zkusim je ještě trošku zhnusnětBez_n1ck píše:jj, na dvířkách. Pořád mi tam nějak nepasnou (ale to už od začátku)
Moderátor: L4mka

Prosím rozvést, nepochopil jsemWoyta píše:Jednoduche reseni. Podlepit.
njn, jsou takový čistší než zbytek. Zkusim je ještě trošku zhnusnětBez_n1ck píše:jj, na dvířkách. Pořád mi tam nějak nepasnou (ale to už od začátku)

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

Díky. Zdroj už jsem neupravoval, takhle už mi case dorazila. Kdyžtak mi můžeš na SZ poslat pár fotek. Rád se kouknu, jak case vypadalaatomic:) píše:...
Jak píše arxeiss, mrtvola to ještě není. Každej den dělám na case psí oči, že už jí v sobotu opravdu dodělám, ale sobota plyne za sobotou a nic se nedějeTomson.cz píše:...
JJ, runy budou nový. Jen ještě vyšpekuluju, jak je udělám. Možná tim vyrytim, jak psali kluci nahořearxeiss píše:Všiml jsem si že to jak jsem říkal o těch runách že to tam moc nesedí světlostí že jsi psal že budou nové. Tak jsem zvědav, viděl jsem že jsi ty původní obtáhl tou tmavou, tak když jsi psal že je předěláš znova

Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj

V podmínkách jsem to nenašel.Trinom píše:Neměla ta soutěž náhodou v podmínkách, že ten mod nesmí být zveřejněn před soutěží, nebo tak něco?