Sony Ericsson C702

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
mara.t
Začátečník
Začátečník

Sony Ericsson C702

Příspěvek od mara.t »

Měl bych hodně hloupej dotaz, nicméně nevím si sním rady. Po starý dobrý nokie E50 jsem si pořídil tohle. SE C702. Vybavený je na moje potřeby až moc 70% toho asi nikdy nevyužiju, ale něco bych stejně chtěl. Jednou z těch maličkostí je poslech mp3.
Telefon propojuji s PC pomocí káblíku (bluetooth nemám). Co mám použít k nahrání?
PC suite , režim mass storage, nebo kombinaci s media managerem?
PC suite i mass storage mi ukáží stejné souboru v telefonu...rozdíl je že pro mass storage použiju cokoliv (total comander, exploer). Nicméně...v adresáři music jsou podadresáře podcats a ringtones. Když nahraji mp3 do ringtones tak ji můžu použít jako vyzvánění ale to je tak všechno. Nahrátí mp3 kamkoli jinam nepomůže..telefon ji najde ale nepřehraje...
Kam a jak je nahráváte vy? Dík

P.S. jak se dá zapnout ta LED svítilna když si chci večer posvítit?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
mara.t
Začátečník
Začátečník

Re: SE C702 jak nahrát mp3?

Příspěvek od mara.t »

Tak, on to asi nebyl hloupej dotaz, protože to očividně nikdo neví. To ten telefon mp3 nepřehrává, nebo ho nemáte? :cry:
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Ollie
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ollie »

MP3 se prý nahrávají do složky Podcast.
Světlo nejrychleji zapneš odsunutím krytky foťáku a zmáčknutím #. Nebo Menu -> Organizátor -> Světlo
Obrázek
B.E.N.D.E.R.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.E.N.D.E.R. »

Už je asi pozdě, ale přece.. (Poslouží to aspoň někomu dalšímu)
Mám SE G502, je na stejné platformě jako C702 (A200).
Když připojím telefon pomocí kabelu k PC, tak se mi v Tento Počítač ukáže jeho paměťová karta jako normální médium. (Pam. karta je předem naformátovaná v telefonu a vytvoří se na ní složky, jednou z nich je Music nebo Hudba). Do ní normálně mp3 nakopíruješ a pak se ti zobrazí v telefonu v té složce.

Pokud pam. kartu nemáš, měla by se ti zobrazit paměť telefonu.

P.S. když připojíš telefon k PC, na display se ti zobrazí nějaké možnosti, vyber Přenos souborů.
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“