Měl bych hodně hloupej dotaz, nicméně nevím si sním rady. Po starý dobrý nokie E50 jsem si pořídil tohle. SE C702. Vybavený je na moje potřeby až moc 70% toho asi nikdy nevyužiju, ale něco bych stejně chtěl. Jednou z těch maličkostí je poslech mp3.
Telefon propojuji s PC pomocí káblíku (bluetooth nemám). Co mám použít k nahrání?
PC suite , režim mass storage, nebo kombinaci s media managerem?
PC suite i mass storage mi ukáží stejné souboru v telefonu...rozdíl je že pro mass storage použiju cokoliv (total comander, exploer). Nicméně...v adresáři music jsou podadresáře podcats a ringtones. Když nahraji mp3 do ringtones tak ji můžu použít jako vyzvánění ale to je tak všechno. Nahrátí mp3 kamkoli jinam nepomůže..telefon ji najde ale nepřehraje...
Kam a jak je nahráváte vy? Dík
P.S. jak se dá zapnout ta LED svítilna když si chci večer posvítit?
Sony Ericsson C702
Moderátor: CageJ
- mara.t
- Začátečník

Sony Ericsson C702
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- mara.t
- Začátečník

Re: SE C702 jak nahrát mp3?
Tak, on to asi nebyl hloupej dotaz, protože to očividně nikdo neví. To ten telefon mp3 nepřehrává, nebo ho nemáte? 
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
MP3 se prý nahrávají do složky Podcast.
Světlo nejrychleji zapneš odsunutím krytky foťáku a zmáčknutím #. Nebo Menu -> Organizátor -> Světlo
Světlo nejrychleji zapneš odsunutím krytky foťáku a zmáčknutím #. Nebo Menu -> Organizátor -> Světlo
- B.E.N.D.E.R.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Už je asi pozdě, ale přece.. (Poslouží to aspoň někomu dalšímu)
Mám SE G502, je na stejné platformě jako C702 (A200).
Když připojím telefon pomocí kabelu k PC, tak se mi v Tento Počítač ukáže jeho paměťová karta jako normální médium. (Pam. karta je předem naformátovaná v telefonu a vytvoří se na ní složky, jednou z nich je Music nebo Hudba). Do ní normálně mp3 nakopíruješ a pak se ti zobrazí v telefonu v té složce.
Pokud pam. kartu nemáš, měla by se ti zobrazit paměť telefonu.
P.S. když připojíš telefon k PC, na display se ti zobrazí nějaké možnosti, vyber Přenos souborů.
Mám SE G502, je na stejné platformě jako C702 (A200).
Když připojím telefon pomocí kabelu k PC, tak se mi v Tento Počítač ukáže jeho paměťová karta jako normální médium. (Pam. karta je předem naformátovaná v telefonu a vytvoří se na ní složky, jednou z nich je Music nebo Hudba). Do ní normálně mp3 nakopíruješ a pak se ti zobrazí v telefonu v té složce.
Pokud pam. kartu nemáš, měla by se ti zobrazit paměť telefonu.
P.S. když připojíš telefon k PC, na display se ti zobrazí nějaké možnosti, vyber Přenos souborů.
PC - CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - MB: Gigabyte GA-G31M-S2L - RAM: Kingstom 4GB DDR2 800MHz CL5 - VGA: ASUS 3870 512MB DDR5 - HDD: SSD 128GB + HDD WD 1TB
MT - Apple iPhone 6S 128GB
MT - Apple iPhone 6S 128GB