BSOD

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Pajinho
Nováček
Nováček

BSOD

Příspěvek od Pajinho »

Cau hosi, potreboval bych pomoc. Mam problem s BSOD, kdy pri hrani nekterych her mi naskoci modra smrt s hlaskou nv4_disp.dll. Delalo mi to uz jednou, ale vymenili mi grafarnu a zakladovku a pak byl dlouhou dobu klid, ale ted to zacalo. Nevite, co to muze zpusobovat, jak to zase zpravit...? Kazda rada vitana...Dekuji
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: BSOD

Příspěvek od Krteq »

Vítej na PCT fóru :)

Dopiš konfiguraci sestavy, operační systém a verzi používaných ovladačů ať máme z čeho vycházet.
Pajinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajinho »

dobře....nejsem sice přes počítače příliš hvězda, ale pokusím se spolupracovat:)....mám XP Profiky SP 3, procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+, grafika GeForce 8600 GT, základovka ASUS Crosshair II Formula...jinak ohledne verze ovladačů: na grafiku jsem si stáhl poslední z Nvidia.com, jinak jsem žádný neaktualizoval
Pajinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajinho »

jestli je potřeba víc věcí, tak řekni:) ale potřebuju vědet, kde to hledat....jinak ohledně toho problému: mám např. hru NBA 2K9, u které se mi to stává asi nejčastěji. Kdykoliv ji spustím a začnu zápas tak +- do minuty ihned BSOD. Poté co se toto stane, tak po opětovném naskočení do Winu mi to občas tak 2-4 krát zase spadne bez jakéhokoliv spuštění hry.... Jak již jsem zmínil, měl jsem tento problém dřív, ale po výměně základovky a grafiky to jelo skoro 2 roky bez problémů. Až tak měsíc zpět se to opět ozvalo. Stejný problém jako před tím.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Zkontroluj teploty karty popr. i CPU a vypis je sem. Nemas chladice zanesene prachem? Zkus nechat pri hrani otevrenou bocnici skrine /kvuli prisunu chladneho vzduchu primo ke karte/.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Pajinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajinho »

větráčky mám v pohodě, často je kontroluju a ohledně teplot...za normálu Zakl. D. 39, CPU 23, Aux 49, GPU 48 a pak něco 33 a během hraní žádná velká změna. Spíš žádná.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

V tom pripade zkus preinstalovat DirectX a ovladace na GK na jinou verzi, nez tu kterou tam mas nyni.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Pajinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajinho »

no ja zkusim reinstalnout tedka cely windowsy a uvidim no
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Mno reinstal je to nejlepsi a nejjistejsi reseni :)
Pajinho
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pajinho »

tj, ale doufam, ze to bude ucinny reseni. Jestli ne, tak fakt nevim, co stim
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“