BSOD
Moderátoři: morke, Walker1134
- Pajinho
- Nováček

-
BSOD
Cau hosi, potreboval bych pomoc. Mam problem s BSOD, kdy pri hrani nekterych her mi naskoci modra smrt s hlaskou nv4_disp.dll. Delalo mi to uz jednou, ale vymenili mi grafarnu a zakladovku a pak byl dlouhou dobu klid, ale ted to zacalo. Nevite, co to muze zpusobovat, jak to zase zpravit...? Kazda rada vitana...Dekuji
- Pajinho
- Nováček

-
Re: BSOD
dobře....nejsem sice přes počítače příliš hvězda, ale pokusím se spolupracovat:)....mám XP Profiky SP 3, procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+, grafika GeForce 8600 GT, základovka ASUS Crosshair II Formula...jinak ohledne verze ovladačů: na grafiku jsem si stáhl poslední z Nvidia.com, jinak jsem žádný neaktualizoval
- Pajinho
- Nováček

-
jestli je potřeba víc věcí, tak řekni:) ale potřebuju vědet, kde to hledat....jinak ohledně toho problému: mám např. hru NBA 2K9, u které se mi to stává asi nejčastěji. Kdykoliv ji spustím a začnu zápas tak +- do minuty ihned BSOD. Poté co se toto stane, tak po opětovném naskočení do Winu mi to občas tak 2-4 krát zase spadne bez jakéhokoliv spuštění hry.... Jak již jsem zmínil, měl jsem tento problém dřív, ale po výměně základovky a grafiky to jelo skoro 2 roky bez problémů. Až tak měsíc zpět se to opět ozvalo. Stejný problém jako před tím.
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj teploty karty popr. i CPU a vypis je sem. Nemas chladice zanesene prachem? Zkus nechat pri hrani otevrenou bocnici skrine /kvuli prisunu chladneho vzduchu primo ke karte/.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade zkus preinstalovat DirectX a ovladace na GK na jinou verzi, nez tu kterou tam mas nyni.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mno reinstal je to nejlepsi a nejjistejsi reseni